Menu
RSS

Paşa’nın Gençleri Şampiyonluk İstiyor

Paşa’nın Gençleri Şampiyonluk İstiyor

Muratpaşa Belediyespor, 29-30 Nisan tarihleri arasında Adana’da yapılacak olan U17 Gençler Futbol Türkiye Şampiyonası finallerinde İstanbul Bağlarbaşı, Samsun Kadıköy ve Diyarbakır AMED takımları ile karşılaşacak.

4 Takım Katılıyor

15-17 Nisan tarihleri arasında Denizli’de düzenlenen U17 Gençler Futbol Türkiye Şampiyonası yarı finallerinde tüm rakiplerini yenerek şampiyon olan Muratpaşa Belediyespor, 29-30 Nisan tarihleri arasında Adana’da düzenlenecek olan finallerde şampiyon olmayı hedefliyor.

Dün karayolu ile Adana’ya giden Paşa’nın gençleri İstanbul Bağlarbaşı, Samsun Kadıköy ve Diyarbakır AMED takımları ile şampiyonluk mücadelesi verecek.

Çakır: İlk Maç Çok Önemli

Denizli’de düzenlenen gurup şampiyonası ve yarı finallerde başarılı sonuçlar kazandıklarını belirten Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Barış Çakır, “Adana’da Türkiye’nin yarı finallerde şampiyon olan 4 takımı mücadele edecek.

İlk maçı kazanan takım Türkiye Şampiyonluğu final karşılaşması oynayacak. İlk maçta karşımıza çıkan rakibimizi yenerek final oynamak istiyoruz. Hedefimiz Antalya’ya şampiyonluk kupasını getirmek” diye konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım