Menu
RSS

Muratpaşalı Melekler Kupada Rakibini Bekliyor

  • Yazan 
Muratpaşalı Melekler Kupada Rakibini Bekliyor

Bayanlar Hentbol Türkiye Kupası çeyrek finalinde, Ankara 1910 Spor Kulübünü her iki maçta da mağlup eden Muratpaşa Belediyespor, yarı finale yükselen ilk ekip oldu. Muratpaşa Belediyespor’un rakibi 24 Şubat ve 23 Mart tarihlerinde oynanacak olan karşılaşmalarda belli olacak.

Çifte galibiyet

Bayanlar Hentbol Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Ankara 1910 Spor Kulübü’nü 38-25, ikinci maçta da 29-24 mağlup eden Muratpaşa Belediyespor, yarı finale yükselen ilk ekip oldu. Muratpaşa Belediyespor’un yarı finaldeki rakibi 24 Şubat ve 23 Mart’ta tarihleri arasında oynanacak olan karşılaşmalarda belli olacak.

Çeyrek final ilk maçında Kastamonu Belediyespor-Osmangazi Belediyespor’u, Ardeşen Gençlik Spor Kulübü’de Sivas Belediyespor’u yenmişti.

Kastamonu ve Ardeşen birinci maçlarını kazandı

Çeyrek finalde 24 Şubat’ta Kastamonu Belediyespor-Osmangazi Belediyespor, Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü-Sivas Belediyespor, 20 Mart’ta Yenimahalle Belediyesi-İzmir Büyükşehir Belediyespor, 23 Mart’ta İzmir Büyükşehir Belediyespor-Yenimahalle Belediyespor karşılaşmaları oynanacak.

İlk maçlarını kazanan Kastamonu Belediyespor ve Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, ikinci maçlarına avantajlı çıkacak.

yukarı çık
0
Paylaşım