Menu
RSS

Kumluca Süper Amatör'e Yükseldi

Kumluca Süper Amatör'e Yükseldi

Antalya 1'inci Amatör Play-Off Grubu'nda Elmalı Belediyespor'u 2-1 mağlup eden Kumluca Belediyespor, Antalya Süper Amatör Küme'de mücadele etme hakkı kazandı.

Antalya 1'inci Amatör Play-Off Grubu'nun son maçında Kumluca Belediyespor, Antalya Zeytinköy 2 Nolu Saha'da Elmalı Belediyespor ile karşılaştı. Antalya bölgesinden Gökçen Öztürk, Alican Alp ve İbrahim Karakaya hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmaya Elmalı Belediyespor başladı.

Her iki takımın da kontrollü bir futbol ortaya konuğu maçın 35'inci dakikasında Elmalı Belediyespor'dan Doğan Can takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Golden 3 dakika sonra Elmalı Belediyespor ceza alanı içinde topa elle müdahale edildiği gerekçesiyle hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Kumluca Belediyespor'dan Osman skoru 1-1 yaptı.

İlk yarısı bu skorla sona eren maçın ikinci yarısı her iki takım arasında kıran kırana mücadeleye sahne oldu. 76'ncı dakikada gelişen atakta rakibine kontrolsüz müdahale eden Kumluca Belediyespor'dan Hüseyin, 87'nci dakikada Elmalı Belediyespor'dan ise Ömer kırmızı kartla takımlarını maçta 10 kişi bıraktı.

90+1'inci dakikada gelişen kontra atakta Kumluca Belediyespor'dan Samet topu ağlara göndererek skoru 2-1 yaptı. Golden sonra aşırı sevinç gösteren Kumluca Belediyespor'dan Samet ikinci sarıdan kırmızı kart gördü ve Kumluca Belediyespor sahada 9 kişi kaldı.

Maçta başka gol olmayınca Kumluca Belediyespor sahadan 2-1 galip ayrılarak, gelecek yıl Antalya Süper Amatör Lig'de mücadele etme hakkı kazandı.

Maçtan sonra Kumluca Belediyesporlu oyuncular ve kulüp yöneticileri büyük sevinç yaşadı.

yukarı çık
0
Paylaşım