Menu
RSS

Kepez’den Rio’ya

Kepez’den Rio’ya

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı, Brezilya'nın Rio kentinde 4 yılda bir düzenlenen dünyanın en büyük uluslararası multi-spor etkinliği olan Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları’na Kepez'de hazırlandı.

Ulusal ve Uluslararası takımlara kapılarını açan Kepez Belediyesi, her 4 yılda bir düzenlenen dünyanın en büyük uluslararası multi-spor etkinliği olan Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'na hazırlanan, Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı'nı ağırladı.

Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'na hazırlık için Antalya'da kampa giren Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı, 5-21 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek uluslararası multi-spor etkinliğinde 12 takım arasında ülkemizi temsil edecek.

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı Baş Antrenörü Harman Yazıcılıoğlu," Rio Paralimpik Olimpiyatlarına gitmeye hak kazandık ve bunun içinde ilk çalışmalarımıza Antalya'da başladık. Bize desteklerini esirgemeyip salonlarını bize açtıkları için Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'ye ve Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu'na teşekkür ederiz." dedi.

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, "Spor'un merkezi Kepez ulusal ve uluslararası takımlarında merkezi haline geldi. Tesislerimizi tüm sportif müsabakalara açıyoruz. Tesislerimizin kapılarını açmasak yapmış olduğumuz yatırım ve hizmetlerin hiçbir anlamı olmaz." diye konuştu.

Kepez Belediyespor Kulübü Basketbol Şube Sorumlusu Hakan Çatal, “Kepez Belediyesi spor Kulübü ve Kepez Belediyesi olarak tekerlekli sandalye basketbol milli takımına destek vermeye devam edeceğiz. Takım burada ki aşamadan sonra bir kaç turnuvaya daha katılacak. Sonuçta Türkiye'yi bizleri temsil ediyor. Koşan basketboldan sonra tekerlekli basketbola da Kepez Belediyesi'nin destekleri devam edecektir.” dedi.

Antrenmalarını Turgut Özal Spor Salonu'nda tamamlayan Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı'nın parolası Rio'dan Altın Madalya ile dönmek.

yukarı çık
0
Paylaşım