Menu
RSS

Kazandıkları Madalyayla Antalya'nın Gururu Oldular

Kazandıkları Madalyayla Antalya'nın Gururu Oldular

Türkiye Açık Kick Boks Şampiyonası'nda Sevinç Ürkmez, Kübra Karabağ, Hatice Nalbat ve Mehmet Mıstık, kazandıkları madalyayla Antalya'nın gururu oldu. Antalya'da düzenlenen Türkiye Açık Kick Boks Şampiyonası'na 65 ilden 1200 sporcu katıldı.

Şampiyonada Demirpençe ve Polis Gücü takımlarının sporcuları 2 altın 2 gümüş madalya kazandı. Milli takım antrenörleri Yasin Urlu ile Hasan Urlu'nun şampiyonaya hazırladığı sporcular, kazandıkları madalyalarla Antalya'nın gururu oldu.

Şampiyonada Sevinç Ürkmez büyüklerde 60 kiloda ikinci, Kübra Karabağ 60 kilo light contact kategorisinde ikinci, Hatice Nalbat 50 kiloda birinci ve 89 kiloda Mehmet Mıstık birinci oldu.

Sporcuların antrenörü Yasin Urlu, "Antalya'daki şampiyonada sporcularım önemli başarı kaydetti. Önümüzde nisan ayında Türkiye şampiyonası var.

Burada da madalya kazanması halinde sporcularım Avrupa şampiyonasına katılma hakkı elde edecek. Amacımız Avrupa'da sporcuların madalya kazanması. Çalışmalarımızı Antalya Spor Salonu'nda yapıyoruz.

Bize her türlü imkanı sağlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu'na teşekkür ederiz. Polis Gücü takımına destek veren İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya'ya da teşekkür ederiz" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım