Menu
RSS

Karate Şampiyonları Hacıcaferoğlu’nu Ziyaret Etti

  • Yazan 
Karate Şampiyonları Hacıcaferoğlu’nu Ziyaret Etti

Minikler ve Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonasında 1’inci olan Müşerref Özdemir ve Ebubekir Ceylan Karate Federasyonu  İl Temsilcisi Vahit Yerebakan,antrenörlerini ,ve ailelerini makamında ağırlayan Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu, “ Sporcularımızın başarısı bizleri mutlu etti” dedi.

Karatede uyum içinde çalışıyoruz

Sakarya’nın ev sahipliği yaptığı yaklaşık 2 bin 800 sporcunun katıldığı Minikler ve Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası hakkında Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu’na bilgi veren Karate Federasyonu  İl Temsilcisi Vahit Yerebakan, “ Antalya’dan yaklaşık 12 sporcu katıldığını  Yıldızlar kategorisinde 2004 doğumlu Kata dalında 3’üncü, 35 kg Kumite dalında ise 1’inci, Ebubekir Ceylan Minikler kategoriside 1’inci oldu Mart ayında düzenlenecek olan Balkan Şampiyonasına katılacak” dedi. Ayrıca Yerebakan Antalya’da düzenlenen faaliyetlerin yanı sıra İlçelerde hızlandırdıklarını Antrenörler, sporcular ve aileleriyle birlikte orkestra uyumu içinde çalıştıklarını kaydetti.

Karate en çok tercih edilen sporlar arasındadır

Kick Boks, Muay Thai, Bokstan sonra Karatenin son yıllarda gençler tarafından en ilgi çeken sporlar arasında yer aldığını belirten Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu, “ Karatenin Minikler,Küçükler, Yıldızlar, Gençler, Büyükler kategorilerinde büyüyerek yer alacağız Ülkemizde ve Dünya’da büyük başarılar kazanıp Karateye ivme kazandıracağız” dedi.  Hacıcaferoğlu, “Sakarya’da düzenlenen  Minikler ve Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonasında Antalya’yı başarıyla temsil eden sporcuları tebrik etti. Balkan şampiyonasına katılacak milli sporculara da başarılar” diledi.

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu  kendilerine gösterilen nezaket ziyaretinden dolayı Karate Federasyonu  İl Temsilcisi Vahit Yerebakan’a antrenörler ve ailelerine teşekkürlerini sundu. Karate Federasyonu  İl Temsilcisi Vahit Yerebakan, “Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu karate branşına verdikleri destek için plaket vererek teşekkürlerini” sundu. Ziyaret sporcuların mini gösterisiyle sona erdi.

yukarı çık
0
Paylaşım