Menu
RSS

Fikret Orman: Samuel Eto’yu İstemiyoruz, Antalya’da Oynasın

Fikret Orman: Samuel Eto’yu İstemiyoruz, Antalya’da Oynasın

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Adriano'nun imza töreninden sonra basın mensuplarının sorularını cevapladı. Orman, 'Biz Eto'o ile alakamızı tamamen kestik. Eto'o Antalyaspor'da oynamaya devam etsin' diye konuştu.

Eto'o bize gelmek istediğini söyledi. Biz de bunun üzerine "çık da gel" dedik. Bunun dışında herhangi bir temasımız yok Antalyaspor kulübünden bize gelin görüşelim diyorlar.

Ne görüşeceğiz biz? Para artı oyuncu verecekmişiz. Kerim Frei'ı verecekmişiz, para verecekmişiz. Yok öyle şey! Biz Eto'o ile alakamızı tamamen kestik.

Forvet Transferi

''Kiralık olarak bir forveti takıma katmak istiyoruz. Balotelli yıldız bir oyuncu ancak problemli de bir isim. Bizim Balotelli'yi transfer etmemiz gibi bir durum şu anda söz konusu değil. Benteke'yi takımımızda görmek isteriz ancak oldukça maliyetli bir futbolcu. ''

Sosa'nın Üç Yolu Var

Sosa'nın önünde 3 yol var; Ya özür dileyip gelip takıma geri dönecek. Ya parayı getirip istediği yere gidecek. Ya da Quaresma'nın daha önce yaptığı gibi kadro dışı idmanlarına devam edecek. Biz Sosa'nın aklını başına alıp takımda kalmasını isteriz.

Gomez Gelmek İsterse Arar, Söyler

Şampiyonlar Ligi'ne gideceğiz diye çok masraflı transferler yapmayacağız. Stopere ve santrfora oyuncu düşünüyoruz. Bizim bir transfer çizgimiz var, bunun UEFA kriterleriyle bir alakası yok.

Biz asla bütçemiz dışına çıkmayacağız. Transfer döneminin kapanmasına 20 gün gibi bir süre var ancak bu sürede önemli bir Avrupa maçımız filan var mı? Yok.

Gomez'in gelmemesiyle alakalı politik bir nedeni var. Bunun için yapabileceğimiz bir şey yok. Gomez yeniden gelmek istiyorsa, telefon açar söyler. Biz şu anda kendisiyle görüşmüyoruz. Kaynak:Yenişafak-İHA

yukarı çık
0
Paylaşım