Menu
RSS

Eto'o Antrenmanda, Antalyaspor Maçta

Eto'o Antrenmanda, Antalyaspor Maçta

Antalyaspor’da kadro dışı bırakılan Samuel Eto'o, kırmızı beyazlı takımın Akhisar Belediyespor ile maç oynadığı saatlerde Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda tek başına antrenman yaptı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da yönetim tarafından kadro dışı bırakılan dünya yıldızı Kamerunlu golcü Samuel Eto'o, takımdan ayrı antrenmanlarına devam etti.

Antalyaspor'un sezon başında kadroda düşünmediği 7 futbolcuyla 3 gündür Bahtılı Mahallesi'ndeki Devlet Su İşleri'ne ait sahada saat 10.30'da antrenman başlayan Eto'o'nun çalışma programında kulüp yönetimi bugün değişiklik yaptı.

Takımdan ayrı özel program çerçevesinde çalışmalarını yapan Eto'o, salı gününe kadar Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda tek başına antrenmana devam edecek.

Antrenman Saati Değişti

Yönetimin antrenman yeri ve saat değişikliği yaptığı Eto'o, çalışmalarına bugün saat 19.30'da Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda başladı. Eto'o, kırmızı beyazlı takımın Akhisar Belediyespor maçının oynandığı saatlerde Akdeniz Üniversitesi Stadı'ndaki ilk antrenmanına çıktı.

Kadro dışı kaldıktan sonra Hasan Subaşı Tesisleri'ne de gelmeyen Eto'o, takımının Akhisar Belediyespor ile maç yaptığı saatlerde tek başına antrenman yaparak geçirdi. Antrenmana antrenörü ve tercümanıyla koşarak başlayan Eto'o daha sonra ısınma hareketleri yaptı.

yukarı çık
0
Paylaşım