Menu
RSS

Eskrim Şampiyonlarından Ziyaret

  • Yazan 
Eskrim Şampiyonlarından Ziyaret

02-07 Şubat 2016 tarihleri arasında Adana’da düzenlenen Süper Minikler ve Minikler Eskrim Türkiye Şampiyonasında derece alan sporcular ve Eskrim antrenörü Yiğit Akdeniz Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Süper Minikler ve Minikler Türkiye Şampiyonası hakkında Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu’na bilgi veren Eskrim antrenörü Yiğit Akdeniz, “287 eskrimci Miniklerde ise 394 eskrimci toplamda 681 sporcu katıldığını Süper Minikler Erkek Epe branşında Mert Şekerci’nin Türkiye şampiyonu, Süper minik kızlarda Epe braşında ise Begüm Mutlu Türkiye 3’üncüsü olduğunu belirtti.

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu, "Antalya’nın son yıllarda eskrimin gençler tarafından en çok tercih edilen spor branşı olduğunu ve sporcuların Türkiye’de ve uluslararası müsabakalarda önemli başarılar kazanmasının kendisini mutlu olduğunu belirtti.

Hacıcaferoğlu, Süper Minikler ve Minikler Eskrim Türkiye Şampiyonası’nda derece alan sporcuları, antrenörlerini tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

yukarı çık
0
Paylaşım