Menu
RSS

Döşemealtı'nın Rakibi Trabzon

Döşemealtı'nın Rakibi Trabzon

Türkiye Kadınlar Futbol 1'inci Lig'inde mücadele eden 1207 Antalya Döşemealtı Belediye Spor, klasman maçlarının bitmesine 2 hafta kala kendi evinde Trabzon İdman Ocağı Kadın Futbol takımını konuk edecek.

1207 Antalya Döşemealtı Belediye Spor, pazar günü Trabzon İdman Ocağı Kadın Futbol takımıyla oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Sakat ve cezalı oyuncusu bulunmayan 1207 Antalya, kalan iki maçını kazanmayı hedefliyor.

Sportif direktör Hüseyin Türk, "Trabzon İdman Ocağı maçı zorlu olacak. Bu maçı kazanmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Oyuncularımızın neredeyse tamamı lise ve üniversite futsal takımlarında forma giyiyor. Bu durum bizim kalitemiz açısından iyi olsa da oyuncularımız yoğun maç temposu ve ağır idman koşulları bizi zorluyor. Ancak gücümüzün farkındayız. Her maça olduğu gibi bu maça da 3 puan için çıkıyoruz" dedi.

Yeşilbayır Şehit Tevfik Cebeci Stadyumu'ndaki karşılaşma, 26 Mart Pazar günü saat 13.00'da başlayacak.

Diğer yandan 1207 Antalya Döşemealtı Belediyesi Kadın futbol takımı, lige verilen arada Rusya'nın ZVEZDA 2005 Kadın Futbol takımıyla dostluk maçı yaptı. Karşılaşma 1-1 berabere tamamlandı.

yukarı çık
0
Paylaşım