Menu
RSS

Salı, 02 Mayıs 2017

Antalya’da Konser Verecek Olan Ünlü Şarkıcı Zehirlendi!

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Türk pop müziğinin ünlü sesi Emre Kaya, aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Ünlü şarkıcının yediği balıktan zehirlendiği, bildirildi. Ünlü sanatçının menajeri Gizem Demir, Emre Kaya’nın hastaneye kaldırıldığı yönündeki haberler üzerine yaptığı açıklamada, korkulacak herhangi bir durumun söz konusu olmadığını belirtti.

Devamını okuyun...

37 Yaşında 9 Oğlu Var Ve Yine Hamile! O da Erkek!

  • Yayınlandığı Kategori Dünya

Alexis Brett ve eşi Birleşik Krallık'ta bir ilke imza attı: Çiftin 9 oğlu var, 10. da yolda. Onlar 1998 yılında tanıştıklarında bu kadar büyük bir aileye sahip olacaklarını hayal bile edemezlerdi... Hemşire Alexis Brett ve tren kondüktörü David evlendikten kısa bir süre sonra ilk çocukları dünyaya geldi: Şimdi 15 yaşında olan Campbell.

Devamını okuyun...

Bu Lüks Trenin Bir Bileti Tam 35 Bin TL

  • Yayınlandığı Kategori Dünya

Japonya'da ilk yolcuğunu 1 Mayıs'ta yapan Shiki-shima ultra-lüks trenin bilet fiyatları 10 bin dolara kadar çıkabiliyor. Japonya'da süit tren Shiki-shima yolcularına en üst lüks deneyimi yaşatmak için tasarlandı. Tren biletleri 2 bin 800 dolar ile 10 bin dolar arasında değişiyor.

Devamını okuyun...

Bunu Yapmayan Yandı! Cezası 50 Bin TL...

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Tavan fiyatın hayata geçmesinin ardından çeşitli bahanelerle vatandaşa zorunlu trafik sigortası yapmayan şirketler, ağır para cezaları ile karşılaşacak. Sigorta yapmayan şirketler, suç duyurusunda bulunan her bir vatandaş başına 5 bin liradan 50 bin liraya kadar ceza ödemek zorunda kalabilecek.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun