Menu
RSS

Cuma, 19 Mayıs 2017

Antalya'da On Binler Yürüdü

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Antalya’da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında fener alayı düzenlendi. Sağanak yağmura karşın on binlerce kişi, ellerinde meşaleler, Türk bayrağı ve Atatürk posterleriyle yürüdü. 

Devamını okuyun...

Tüfekle Vurulup Yakılmış Cesedi Bulundu

  • Yayınlandığı Kategori Bölgesel

Muğla’nın Milas İlçesi'nde 5 gündür kayıp olan 35 yaşındaki Ziya Temur'un av tüfeğiyle vurulup, üzerine benzin dökülerek yakılmış cesedi bulundu. Olayla ilgili 9 kişi gözaltına alındı. Milas'ın Güllük Mahallesi'nde Güllük Liman yolu üzerinde bugün öğlen saatlerinde yanmış erkek cesedi bulundu.

Devamını okuyun...

Deniz Baykal: Meriyet Ayrı, Meşruiyet Ayrıdır

  • Yayınlandığı Kategori Siyaset

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, referandumun ülkenin anayasal sorunlarını çözemediğini belirterek, "Sonuç, öyle ya da böyle 50-50 ortaya çıktı. Toplumun yarısı değişikliği kabul ederken, yarısı kabul etmedi. Bu durumda, hayır diyen yüzde 50'ye bu senin de anayasan diyemezsiniz.

Devamını okuyun...

Burdur'da Dilek Feneri Kullanımı Yasaklandı

  • Yayınlandığı Kategori Bölgesel

Burdur’da orman yangınlarıyla mücadele kapsamında 1 Haziran- 31 Ekim tarihleri arasında dilek feneri ve benzeri ürünlerin satışı ve kullanımı yasaklandı. Burdur Orman Yangınlarıyla Mücadele Komisyonu toplantısı Vali Şerif Yılmaz başkanlığında yapıldı.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun