Menu
RSS

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Ve Ünlüler Maçı

  • Yazan 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Ve Ünlüler Maçı

Erdoğan, Başakşehir Stadı'nın açılışını gerçekleştiriyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir Stadı'nın açılışını ve ardından futbol maçı gerçekleştirmek için stada geldi. Işık ve görsel bir şöleninin sunulduğu stat, Dünya Kupası'nı aratmadı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 17 bin 319 kişi kapasiteli Başakşehir Stadı'nın açılışını ve ardından futbol maçı gerçekleştirmek için stada geldi. Başbakan Erdoğan'ın stada gelmesiyle binlerce kişi ellerinde Türk bayraklarıyla birlikte 'Recep Tayyip Erdoğan' sloganları attı. Erdoğan, stadı hınçla hınç dolduran vatandaşları selamladı. Statta, İsrail'in saldırılarıyla savaş altında kalan Filistinlilerde unutulmayarak 'Gazze' ile ilgili pankartlar açıldı. Işık ve görsel bir şöleninin sunulduğu stat, Dünya Kupası'nı aratmadı.

Stad açılışına, Başbakan Erdoğan'ın yanı sıra oğlu Bilal Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, UEFA Asbaşkanı Şenez Erzik, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, siyaset, iş ve spor dünyasından pek çok kişi katılıyor.

Gençlik yıllarında amatör futbolcu olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türk futbolunun efsane isimleriyle birlikte yeşil sahalara geri dönecek. Başbakan, Erdoğan, Başakşehir Futbol Kulübü'nün stadyum ve tesislerinin açılışında Fatih Terim, Tanju Çolak, Rıdvan Dilmen gibi efsane futbolcularla 30 dakikalık bir gösteri maçı yapacak.

Başbakan Erdoğan'ın 15'er dakikalık iki devreden oynanacak maçta forma giymesi bekleniyor. 17.800 kişilik Başakşehir Şehir Stadından oynanacak gösteri maçında Başbakan Erdoğan'ın yanı sıra Başakşehir Futbol Kulübü Teknik Direktörü Abdullah Avcı da forma giyecek.

İşte Başbakanın 3 Dakikada 3 Golü

yukarı çık
0
Paylaşım