Menu
RSS

Antalyaspor Tesisleri’nde Mutlu Sona Doğru

Antalyaspor Tesisleri’nde Mutlu Sona Doğru

Antalya’nın Döşemealtı İlçesi’nde yapımına başlanan Antalyaspor Tesisleri’nde sona yaklaşılıyor. Yüzde 95’i biten tesis açılış için gün saymaya başladı.

Döşemealtı’nda geçtiğimiz yılın Mayıs ayında ilk kazması vurulan 18 bin 500 metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 134 bin metrekare alanı kapsayan kamp ve spor tesislerinin inşaat çalışmasında yüzde 95’lik kısım tamamlandı.

Projedeki çalışmaların bir bir bitmesi ile Antalyaspor Tesislerinin görkemli görüntüsü de ortaya çıkmaya başladı.

Tribün İle Spor Salonu Hazır

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi yetkilileri, kaba inşaatı biten tesisin dış cephe çalışmalarında ise sona geldiğini, zemin kaplama işlemlerinin sürdüğünü ifade etti.

Modern mimarisiyle oyuncusundan taraftarına herkesi heyecanlandıran tesisteki futbol sahalarının alt yapısı da tamamlandı.

Önümüzdeki günlerde çim ekme işlemleri başlayacak. Bin kişilik kapalı tribün ile kapalı spor salonuna ise son rötuşlar yapılıyor. Peyzaj işlemleri ile aralıksız sürüyor.

Avrupa’nın En İyilerinden

Avrupa’daki birçok ünlü kulübün sahip olduğu tesislerinden daha büyük ve kapsamlı olacak olan kamp ve spor tesisinin içinde 4 futbol sahası, 2 küçük futbol sahası, antrenman sahası, kamp alanlı konaklama tesisleri, konforlu sporcu odaları, bin kişilik kapalı tribün, çok amaçlı kapalı spor salonu, tenis kortu, halı saha, Antalyaspor Futbol Okulu, fizyoterapi ve fizik tedavi merkezleri, futbol ve diğer branşlara uygun tam donanımlı fitness salonu, yarı olimpik yüzme havuzu, jakuzi, fizik tedavi havuzu, Antalyaspor Müzesi, 400 kişilik konferans salonu, restoranlar ve eğlence merkezleri yer alacak.

yukarı çık
0
Paylaşım