Menu
RSS
AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatandaşımızı Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatanda…

Antalya'da 1 kişinin öldüğü 2'...

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep Beraber Olmak Dileğiyle

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep B…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

Prev Next

Antalyaspor Devre Arası Taşınıyor

Antalyaspor Devre Arası Taşınıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Döşemealtı İlçesi'nde yapılan Antalyaspor Tesisleri'ne, kırmızı beyazlı takımın devre arasında taşınması hedefleniyor. Antalyaspor yönetimi tesise, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in adını vermeyi düşünüyor.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, yeni tesislerine taşınmaya gün sayıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Döşemealtı İlçesi'nde yaptırılan Antalyaspor Tesisleri'nin yüzde 98'i tamamlandı. Son düzenlemelerin yapıldığı tesislere Antalyaspor'un devre arasında taşınması planlanıyor.

Yeni tesislerde Antalyaspor A futbol takımı ile U21 takımı ikinci devrede çalışmalarına başlayacak. Hasan Subaşı Tesisleri'nde ise kulübün diğer branştaki takımlarının sporcuları ve altyapı takımları faaliyetlerini sürdürecek.

Kırmızı beyazlı yöneticiler Döşemealtı'ndaki Antalyaspor Tesisleri'ne, kendisinin kabul etmesi halinde Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in adını vermeyi düşünüyor.

İkinci Devre Yeni Tesislerde

Antalyaspor Asbaşkanı Bora Terzioğlu, son düzenlemelerin yapılması ve teknik heyetin uygun görmesi halinde devre arasında yeni tesislere taşınmayı planladıklarını söyledi. Tesisteki çalışmaları adım adım takip ettiklerini anlatan Terzioğlu, "Devre arasında tesislere taşınıyoruz. Eksiklerin giderilmesi için hızla çalışılıyor.

Bu hafta içerisinde doğal gaz bağlantısı yapılacak ısınma sistemleri devreye alınacak. Teknik heyet kontrollerini yapacak. Hafta içerisinde bir antrenmanımızı yapabiliriz. Çok güzel, büyük bir tesis. Tesis büyük ölçüde tamamlandı. Test çalışmaları sürüyor" dedi.

Tesis Beğenildi

Terzioğlu, tesislerdeki son durumun analizi için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk ile teknik direktör Rıza Çalımbay'ın tesisi gezdiğini anlattı. Terzioğlu, Çalımbay'ın da tesisi beğendiğini dile getirdi.

Modern Tesis

Modern mimariye sahip Antalyaspor Tesisleri yaklaşık 25 milyon liraya mal olacak. 18 bin 500 metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 134 bin metrekare alanı kapsayacak tesislerde 4 futbol sahası, 2 küçük futbol sahası, antrenman sahası, kamp alanlı konaklama tesisleri, konforlu sporcu odaları, 1000 kişilik kapalı tribün, çok amaçlı kapalı spor salonu,

tenis kortu, halı saha, Antalyaspor Futbol Okulu, fizyoterapi ve fizik tedavi merkezleri, futbol ve diğer branşlara uygun tam donanımlı fitness salonu, yarı olimpik yüzme havuzu, jakuzi, fizik tedavi havuzu, SPA, çok amaçlı toplantı ve konferans salonları, restoranlar ve eğlence merkezleri olacak.

yukarı çık
0
Paylaşım