Menu
RSS

Antalya’ya Kick Boks’da Altın Kemer

Antalya’ya Kick Boks’da Altın Kemer

Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından Eskişehir'de düzenlenen Profosyonel Türkiye Kick Boks Şampiyonasında Akdeniz Savunma Sanatları Spor Kulübü Antalya'yı en iyi şekilde temsil etti. Eskişehir'de düzenlenen Profosyonel Türkiye

Kick Boks Şampiyonasına 4 sporcu ile katılan Akdeniz Savunma Sanatları Spor Kulübü 3 sporcu dereceye girmeyi başardı.

'NANKÖRLÜK YAPMAM'

Şampiyona'da Altın Kemerin sahibi olan Melike Ekin, maç sonrası yaptığı açıklamada Altın Kemeri Antalya adına almaktan gurur duyduğunu söyledi.

Ekin, "Düzenlenen şampiyonada benim kemeri almamdaki büyük pay Antrenörüm Mustafa Yapıcı'dır. Kendisinin bizlere öğrettiği teknikler sayesinde şuan bu kemerin sahibi oldum. Kendisine teşekkür ediyorum. Tabi ki şampiyonada benim gibi arkadaşlarımda büyük başarılara imza attılar.

Bizleri bugünlere antrenörümüz getirdi. Asla nankörlük yapamam. Çünkü hiçbir şey bilmezken bizleri çalıştırarak bu günlere getiren Antrenörüm Mustafa Yapıcı'yı silerek hayır ben burada maçı kendim kazandım dersem. Bu nankörlüktür.

Ben spor hayatım boyunca Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği gibi 'Sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısı' olan kesimde yer alıyoruz. Bizler nereden geldiğimizi unutmayacağız ve antrenörümle daha büyük başarılara imza atacağız" dedi.

'SPORCULARIMIZI TEBRİK EDİYORUM'

Başarının mimarı Milli Takım Antrenör Mustafa Yapıcı ''Bizler Antalya'nın adını en iyi şekilde duyurmak için yoğun bir çalışma programı ile sporcularımızı yetiştiriyoruz.

Sporcularım verilen emeğin karşılığını şampiyonada bizlere verdi. Sporcularımı tebrik ediyorum. Ayrıca düzenlenen şampiyona da Antalya'yı temsil eden ve başarılar elde eden diğer kulüp antrenör arkadaşlarımı ve sporcularını sizlerin aracılığı ile tekrar tebrik ediyorum" dedi.

Düzenlenen şampiyonada Akdeniz Savunma Sanatları Spor Kulübünden Serkan Keleş kilosunda 3'üncü, Abdul Samet Ankaoğlu ise ilk 8'e girmeyi başardı. Ayrıca Şampiyonada ilk maçında sakatlanarak müsabakalardan çekilen Mikail Cengiz'de Türkiye Kick Boks Şampiyonasında derece yapma sözünü Antalyalılara verdi.

yukarı çık
0
Paylaşım