Menu
RSS

Antalya'da Voleybolun Şampiyonu Kaş Belediyespor

Antalya'da Voleybolun Şampiyonu Kaş Belediyespor

Antalya'nın Kaş ilçesinde düzenlenen Sonbahar Voleybol Turnuvası'nın şampiyonu Kaş Belediyespor oldu.Kaş Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından ortaklaşa Sonbahar Voleybol Turnuvası düzenlendi. Kaş Belediyesi Spor Salonu'ndaki turnuvaya 26 takım katıldı.

Bir ay süren turnuvanın ilk turunda takımlar 6 grupta mücadele etti. 4 takımın bulunduğu gruplardan ilk sırayı alanlar, 5 takımın bulunduğu gruplardan ilk iki sırayı alan takımlar çeyrek finale yükseldi.

Çeyrek final maçlarında Kaş Belediyespor, Kaş Gençspor'u 3-2, Kaş Eğitim-Sen Spor da Kaş Esnafspor'u 3-2 yenerek finale yükseldi. Turnuvanın final maçında Kaş Belediyespor, Kaş Eğitim-Sen Spor'u 3-0 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu.

Kaş Eğitim-Sen Spor ikinci, Kaş Gençspor ise üçüncü oldu.

Turnuvada dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Kaymakam Bilgihan Bayar, Belediye Başkanı Halil Kocaer, Kaş Müftüsü Fetullah Yavuz ve Esnaf Odası Başkanı Ali Çalışkan verdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Osman Murat Erdoğan, "İlk kez düzenlediğimiz Sonbahar Voleybol Turnuvası ile sporun birleştirici, bütünleştirici ve kaynaştırıcı yönünü kullanarak bir ay buyunca yaklaşık 300 kişiye spor yaptırdık.

Her gün yüzlerce kişiyi kahvehane yerine spor salonunda sporla buluşturduk. Katkı veren Kaş Kaymakamımız Bilgihan Bayar ve Kaş Belediye Başkanımız Halil Kocaer'e teşekkür ediyoruz" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım