Menu
RSS

Antalya Serik’te Voleybol Turnuvası Tamamlandı

Antalya Serik’te Voleybol Turnuvası Tamamlandı

Antalya'nın Serik ilçesinde düzenlenen Geleneksel Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası'nda şampiyon Hacı Mustafa Bankoğlu Ortaokulu oldu. Serik Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Geleneksel Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası sona erdi.

7 okulun katıldığı 15 gün süren turnuva sonucunda Hacı Mustafa Bankoğlu Ortaokulu şampiyon oldu. 100'üncü Yıl Spor Salonu'nda yapılan turnuvanın final ve ödül törenine Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz,

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen de katıldı. Şampiyon takıma kupa ve madalyalarını Belediye Başkanı Ramazan Çalık verdi. Diğer dereceye giren takımlara da ödülleri verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, "Açılışından bu güne öğretmenlerimizle, öğrencilerimizle ve katılımcılarımızla coşkulu bir turnuva yaşadık" dedi.

Belediye Başkanı Ramazan Çalık da "Bu tür sosyal ve sportif faaliyetler hepimizi bir araya getiriyor, kaynaştırıyor, kucaklaştırıyor. Bunun örneğini de bu turnuvada bir kez daha yaşadık" diye konuştu

yukarı çık
0
Paylaşım