Menu
RSS

Antalya Döşemealtı Kadın Futbol Takımı Samsun Temsilcisini Ağırlayacak

Antalya Döşemealtı Kadın Futbol Takımı Samsun Temsilcisini Ağırlayacak

Türkiye Kadınlar 1. Futbol Ligi’nde mücadele eden 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor Kadın Futbol takımı hafta sonu kendi evinde konuk edeceği Samsun İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarı Spor kadın futbol takımı maçı hazırlıklarını tamamladı.

Maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak olan Döşemealtı Kadın futbol takımı 3 puanı alarak çıkışını sürdürmeyi planlıyor.

Geçtiğimiz hafta  Trabzon İdmanocağı Maçka Belediyespor Kadın futbol takımını 3-1 gibi net bir skorla geçerek 3 puanı hanesine yazdıran 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor Kadın Futbol takımı ligin 5’nci haftasında

Yeşilbayır Şehit Er Tevfik Cebeci Stadyumunda Samsun İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarı Spor Kadın futbol takımını ağırlayacak.

Cumartesi günü saat 12.00’da başlayacak olan maçta taraftarları tribünlerdeki yerini almaya davet eden Sportif Direktör Hüseyin Türk, “Samsun İlkadım Belediyesi maçı bizim için önemli müsabakalardan biri.

Bu maç 6 puan değerinde olan bir maç. Kendi saha ve seyirci avantajımızı iyi kullanarak sahadan mutlu taraf olarak ayrılmayı istiyoruz. 2 Yabancı sporcumuzun da lisans işlemleri sürüyor.

Kısa sürede onlarında takıma katılmasıyla çok daha güçlü bir takım olacağız” diye konuştu.

Samsun İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarı Spor Kadın futbol maçı öncesi Antalya’da kampta bulunan Kazakistan Milli Takımıyla hazırlık maçı oynayan Döşemealtı Kadın futbol takımı karşılaşmadan

2-2 beraberlikte ayrılırken bir de penaltıdan yararlanamadı.

yukarı çık
0
Paylaşım