Menu
RSS

Antalya’da Gururlandıran Başarı

Antalya’da Gururlandıran Başarı

Antalya Görme Engelliler Spor Kulübü sporcuları Asiye Kaplan, Menekşe Saadet Akdağ ve Yasemin Akça, Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından 17-27 Aralık'ta Konya'da düzenlenecek Goalball Bayan Milli Takım Seçme ve Gelişim Kampı'na davet edildi.

Goalball Bayanlar 2. Lig müsabakalarında 18 maçta kazandığı 16 galibiyetle birinci lige yükselen Antalya Görme Engelliler Spor Kulübü'nün 3 sporcusu, milli takım seçme ve gelişim kampına davet edildi.

Sporcular Asiye Kaplan, Menekşe Saadet Akdağ ve Yasemin Akça Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından 17-27 Aralık'ta Konya'da düzenlenecek Goalball Bayan Milli Takım Seçme ve Gelişim Kampı'nda yer almanın gururunu yaşayacak.

Takım antrenörü Selçuk Özdemir kontrolünde çalışmalarına devam eden kadın futbolcular, milli takımda uzun süre forma giymeyi hedeflediklerini söyledi.

Kulüp başkanı Özgür Koca sporcularının milli takıma davet edilmesinden dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Ligde güzel ve başarılı bir sezonu tamamladıklarını vurgulayan Koca, "Sporcularımızın milli takım kadrosuna davet edilmesini bekliyorduk.

Kamp listesinde sporcularımızın olması bizi gururlandırdı. 13 yıllık kulübümüzün ilk defa 2019 yılında birinci ligde mücadele edecek olmasından dolayı çok mutluyuz.

Umarım sporcularımız kendilerini bu kamplarda geliştirerek milli takımımızın değişmez oyuncuları olur" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım