Menu
RSS

Antalya Barosu Futbol Takımı Antalya 2.Amatör Küme’ye Katılıyor

  • Yazan 
Antalya Barosu Futbol Takımı Antalya 2.Amatör Küme’ye Katılıyor

Türkiye’de ilk defa avukatlardan oluşan bir futbol takımı Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen resmi bir ligde mücadele edecek. Antalya Barosu’na üye bir grup sporcu avukat 12.01.2016 tarihinde Av.Turgay SOYER başkanlığında bir araya gelerek

ANTALYA BAROSU AVUKATLARI SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ adı altında bir spor kulübü kurdular ve Antalya 2.Amatör Küme’ye katılmak üzere Türkiye Futbol Federasyonu’na başvurdular.

Başvurunun kabul edilmesini takiben yapılan kura çekimi sonucu 2.gruba düşen Antalya Barosu grubunda 1960 Sümerspor, Adrasanspor, Antalya Sağlıkspor, Çıralıspor, Meydan Gençlikspor ve Elmalı Yuvaspor takımlarıyla mücadele edecek.

Kulüp Başkanı Av.Turgay SOYER : " Hedefimiz tüm meslektaşlarımızın spor yapması ve yıllarca yaşadığımız o unutulmaz amatör küme ambiansının tüm meslektaşlarımız tarafından da yaşanmasıdır. İlerleyen dönemlerde alt yapı, tesis ve sosyal sorumluluk projelerimiz de olacak" dedi.

İlk maçında 21.02.2016 Pazar günü saat 12:00’de Zeytinköy 1 nolu sahada Meydan Gençlikspor karşısına çıkacak olan Antalya Barosu’nda heyecan dorukta.

yukarı çık
0
Paylaşım