Menu
RSS

Kılıçdaroğlu'ndan Ataşehir Çıkışı: Yıldırmak İstiyorlar, Yılmayacağız

Kılıçdaroğlu'ndan Ataşehir Çıkışı: Yıldırmak İstiyorlar, Yılmayacağız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ataşehir'in görevden alınan Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile beraber basın açıklaması düzenledi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden uzaklaştırılan CHP'li Belediye Başkanı

Battal İlgezdi'ye destek için Ataşehir Belediye'ne geldi. Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları: "Bu açıklamayı bir savunma olarak düşünmeyin. Sadece sizi ve kamuoyuna bilgilendirmek için yapıyoruz bu basın toplantısını.

Verilemeyecek hiçbir hesabımız yoktur. Belediye başkanımız daha önce basında yer alan haberler üzerine ve benim isteğimle kendisi ve ailesi için savcılığa ihbarda bulunmuştur.

Ve o soruşturmaların tamamı yapılmıştır, hepsinden de aklanmıştır. Yapılmak istenen haysiyet cellatlığıdır. Yıldırmak istiyorlar, yılmayacağız. Kılıçdaroğlu tüyü bitmemiş yetimin hakkı için sonuna kadar konuşacak Bu ülkede vicdanları ayağa kaldıracağız.

Koltuklarında oturup ahkam keseceklerine neden cesaret edip karşımıza çıkmıyorlar. Biz onlara belge gösterdik. Oturup onlar da hesap verselerdi. Bizim belediye başkanlarımız Man Adaları'nda şirket mi kurdu? Denetimlerden kaçmayız, ama haysiyet cellatlığına da izin vermeyiz."

yukarı çık
0
Paylaşım