Menu
RSS

CHP Gn.Bşk.Yrd. Budak: “Şeker İttifakımız Milli Serveti Kurtaracak”

CHP Gn.Bşk.Yrd. Budak: “Şeker İttifakımız Milli Serveti Kurtaracak”

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, şeker fabrikalarının özelleştirmesine karşı çıkmak amacıyla Çorum’da düzenlenen şeker mitingine katıldı. CHP’nin tarihi bir görevi yerine getirdiğini belirten Budak,

“Parti olarak 43 günden beri 30 dolayında milletvekilimizle şehir şehir dolaştık. ‘Şeker vatandır, vatan satılamaz’ dedik. Şimdi bu çabalarımızın karşılığını görüyoruz. Bu konuda bir milli mutabakat, bir şeker ittifakı sağlandı.

Çünkü biz alın terinin karşılığını, yurttaşın hakkını istiyoruz” dedi.

Çorum’da düzenlenen mitinge sadece CHP’lilerin değil her siyasi görüşten vatandaşın katılım gösterdiğine dikkat çeken Budak şunları söyledi:

 “Çünkü başından beri söylediğimiz gibi şeker meselesi, bir vatan meselesi. Partimiz bu konuda tarihi bir görevi yerine getiriyor. Haklı itirazlarımızın halkımızda karşılık bulduğunu görüyoruz.

Çünkü halkımız TEKEL’de, Sümerbank’ta olduğu gibi ulusal fabrikalarımızın, milli servetimizin heba olmasın izin vermeyecek. Genel Başkanımızın da dediği gibi biz şeker ittifakı, bayrak ittifakı, millet ittifakı kuruyoruz.

Çorum’da gördüğümüz tablodan sonra inanıyorum ki halkımız geleceği için iradesi ortaya koyacaktır. Çünkü biz alın terinin karşılığını, yurttaşın hakkını istiyoruz, geleceğimizi koruyoruz.”

yukarı çık
0
Paylaşım