Menu
RSS

CHP’den Manavgat çıkarması

  • Yazan 
CHP’den Manavgat çıkarması

CHP Antalya milletvekili adayları Manavgat’ta miting gibi toplantı yaptı.

Manavgat girişinde karşılanan adaylar, esnafları ziyaret ederek, AKM’ye kadar alkışlar eşliğinde yürüdü. Ardından AKM’de yapılan toplantıda da salon hıncahınç doluydu.

CHP Antalya milletvekili adayları Manavgat’ta miting gibi toplantı yaptı

Manavgat girişinde karşılanan adaylar, esnafları ziyaret ederek, AKM’ye kadar alkışlar eşliğinde yürüdü. Ardından AKM’de yapılan toplantıda da salon hıncahınç doluydu. Miting havasında geçen toplantı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından CHP Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Öztürk toplantıyı başlatarak kısa bir konuşma yaptı.

Atatürk’ün “Benim iki büyük eserim var, Biri Cumhuriyet, biri de Cumhuriyet Halk Partisi” sözünü hatırlatan Öztürk, cumhuriyet değerlerinin koruyucusu Cumhuriyet Halk Partisi’dir mesajını verdi.

Ardından Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in ve CHP Antalya İl Başkanı Semih Esen’in de söz aldığı toplantıda milletvekili adayları son sıradan başa doğru kürsüye çağrılarak tanıtıldı. Deniz Baykal’ın Strazburg’da, Gürkut Acar’ın da Ankara’da olduğu için katılamadığı toplantı şölen havasında geçti. Ardından alkışlar eşliğinde Cumhuriyet Meydanı’na kadar yüründü.

yukarı çık
0
Paylaşım