Menu
RSS
AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatandaşımızı Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatanda…

Antalya'da 1 kişinin öldüğü 2'...

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep Beraber Olmak Dileğiyle

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep B…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

Prev Next

Antalya Muratpaşa CHP İlçe Başkan Adayı Hasan Şahin: ‘Tabelacı’dan Alacağımızı Tahsil Edeceğiz’

Antalya Muratpaşa CHP İlçe Başkan Adayı Hasan Şahin: ‘Tabelacı’dan Alacağımızı Tahsil Edeceğiz’

Antalya CHP Muratpaşa’da ilçe başkanlık seçimleri yaklaşırken adaylar da neden aday olduklarını parti kitlesine anlatmaya başladı. İlçe Binasında İlçe Başkan Adayı Hasan Şahin yaptığı konuşmada masa başında siyaset yapmayacaklarını, sokaklarda halkla içiçe siyaset yapacaklarını söyledi.

Tabelacı’nın izlere borcunu Ödeme Zamanı Geldi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı’nı ‘Tabelacı’ diye niteleyen Şahin, “Antalya’ya iyi gelecek” sloganıyla seçimi kazanan ve şehrimize çok kötü gelen kişiye dur demenin zamanı geldi. Antalya’nın göz bebeği ilçemizde bir olursak,

diri olursak bu adamın şehrimize iyi gelmediğini anlatabiliriz. Tabelacı’nın bizlere borcunu ödeme zamanı geldi. İlan reklam vergisi ödemeden Karayollarının yaptığı üst geçitlere tabelalarını asan bu adamın vergi borcu sınırları aştı.

Bizlere de bu borcu tahsil etmek düşüyor. Tabiî ki işten çıkarılan, sürgüne gönderilen, hayatını kaybeden binlerce yol ve dava arkadaşlarımın hesabını sormak boynumuzun borcudur” dedi.

Şahin konuşmasında şunlara değindi:

“Bugünler; kenara çekilip kenardan olanları izleyeceğimiz günler değildir. En güzel günümüz, henüz yaşanmamış olandır.

En güzel günlerimizin yaşanması için, hep beraber işin içinde olma, sokakta, köyde, mahallede, okulda, işte, omuz omuza en güzel günleri, evlatlarımıza hazırlamak için çalışma günüdür.

Tüm inancım tüm gücümle, çalışmak ve sesiniz olmak amacıyla çıktığım bu yolda, bugün benimle olup beni onurlandırdığınız için hepinize sonsuz teşekkür ediyorum.

Özellikle son referandum çalışmalarımızda sahada şu tespiti yaptım. Muratpaşa’da, yaklaşık % 70’lik hayır bloğu bizim parti olarak savunduğumuz Laik Cumhuriyet ve Çağdaş Türkiye noktasında bizimle aynı hassasiyete sahip.

Durum böyle iken biz Cumhuriyet Halk Partililer olarak bir birimizi öteleme dışlama işin dışında bırakma lüksüne sahip değiliz, biz aynı değerlerde ortaklaştığımızı gördüğümüz bu % 70’lik bloğu hep beraber

omuz omuza kucaklamak ve partimizi büyütmek zorundayız. Bu anlamda yereldeki iktidarımızı güçlendirecek ve partimizin iktidar yolundaki yürüyüşüne ilçemizden en büyük katkıyı bizler sağlayacağız.

Bu bloğu korumak ve arttırmak, bu beraberliği bu büyümeyi yapmak zorundayız. Hem ülkemizde güzel yarınları hazırlamak için, hem de ülkemizi sürüklenmek istenen karanlık gelecekten kurtarmak için bir olmalıyız büyümeliyiz çok olmalıyız.

Sadece bir siyasi partinin mensuplarının partisel sorumluluğu olarak değil bir vatansever, bir Atatürk devrimcisi inancıyla bu karanlıktan ülkemizi kurtarmalıyız.

Nedir bu karanlık;

Eğer bugün hakimler kendilerini bağımsız hissederek karar vermekten korkar hale geldiyse,

Eğer savcılar muktedir siyasetçilerin ağızlarından çıkan bir söz üzerine muhaliflere soruşturma açmazlarsa, başlarına geleceklerden korkuyorlarsa,

Eğer yüksek seçim kurulu başkanı devam eden bir seçimde tüm eski kararlarının aksine kural değiştiriyorsa, bu ülkede yaşayan insanların %75 i en büyük sorunumuz adaletsizliktir diyorsa

İşte size karanlık !

Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu. O, 500 km’yi piknik yapmak için yürümedi. Bir sözü vardı: ADALET! Herkes için adalet istedi ve yıllar sonra bir şeyi hatırlattı hepimize. Masa başında, süslü odalarda ya da tv başında değil;

sokaklarda olmalıyız. Her daim sesimizi duyurmalıyız. Bıkmadan usanmadan tekrarlamalıyız. Çünkü biz haklıyız ve inanıyorum ki çok yakın zamanda kazanacağız.

Genel başkanımız haklı olduğu konuda durmadan dinlenmeden yürüyorsa bizim bundan sonra yorulmaya hakkımız yok.

Yapboza dönüşen eğitim sistemi; çocuklarımızı, yani geleceğimizi bilimsellikten uzak, neredeyse söylenti ve hurafelere dayanan bir eğitime ve eşitlikten uzak, sınav sorularının bile güvenliğinin olmadığı bir sistemde yarışa mahkum ediyorsa;

Nerdeyse, bütün okulların İmam Hatipleştirilmesi ile çocuklarımız bilimsel ve laik eğitimden kopartılıyorsa, ülkemiz, eğitim konusunda da maalesef karanlığa sürükleniyor demektir.

Benzinin 5.5 TL Doların 4 TL asgari ücretin 1400 Tl (o da bizim zorlamamızla) genç işsizliğinin % 30’larda olduğu, emeklinin emekliliğini yaşayamadığı, geçinebilmek için çalışmak zorunda olduğu bir ülke gerçeği, ekonomik olarak da karanlığa sürüklendiğimizi tüm çıplaklığıyla ortaya koymaktadır.

Gelin adını koymaktan çekinmeyelim; bu sorunların asıl sorumlusu 15 yıldır iktidarda olan AKP’dir. Dış politikadan, iç politikaya, ekonomiye, eğitim, sağlık, adalet, yargı sistemine ve sosyal politikalara,

çalışma yaşamına kadar tüm alanlarda AKP politikaları tümüyle iflas etmiştir. AKP, ülkemize karşı suç işlemektedir.

“Antalya’ya iyi gelecek” sloganıyla seçimi kazanan ve şehrimize çok kötü gelen kişiye dur demenin zamanı geldi. Antalya’nın göz bebeği ilçemizde bir olursak, diri olursak bu adamın şehrimize iyi gelmediğini anlatabiliriz.

Tabelacı’nın bizlere borcunu ödeme zamanı geldi. İlan reklam vergisi ödemeden Karayollarının yaptığı üst geçitlere tabelalarını asan bu adamın vergi borcu sınırları aştı. Bizlere de bu borcu tahsil etmek düşüyor.

Tabiî ki işten çıkarılan, sürgüne gönderilen, hayatını kaybeden binlerce yol ve dava arkadaşlarımının hesabını sormak BOYNUMUZUN BORCUDUR…

Bu vesileyle bütün bu süreçte tüm olumsuzluklara maruz kalan dava arkadaşlarıma selam ve saygılarımı sunuyorum.

Bu ağır koşulların baskısı altında, 2019 yılında yerelde ve genelde seçimlere gideceğiz. İşte bu zor günler, hepimize her zamankinden farklı sorumluluklar yüklüyor.

Birlikte yürüyeceğimiz iktidar yürüyüşüne hazır mısınız? Birbirimize nefes olmaya var mısınız? Bu bozulmuş çarkın dişlilerini yerine oturtmaya, tüm bu talanı, aldanılmışlığı, düzenbazlığı suratlarına haykırmaya var mısınız?

Bir şeyden emin olmanızı istiyorum, hatta size bir söz veriyorum: Bu kongre bir alt ediş olmayacak. Şimdi adaylıkta adları geçenler, benim partili dostlarım ve yoldaşlarımdır…

Bizler Cumhuriyet Halk Partisi’ni Antalya’da iktidara taşımak isteyen, parti neferleriyiz. Bu kongrenin kaybedeni değil, sadece kazananı olacak. Biz kazanacağız, partimiz kazanacak, Muratpaşa kazanacak. Antalya kazanacak.

Dostlarım, kardeşlerim bizim sorunumuz yol yürüdüklerimizle değil, yolunu kaybedenlerle. Bu güzelim ülkeyi dünyaya rezil edenlerle. Bizler buraya tek bir sebep için geldik. Ahmet, Mehmet, Ayşe,

Fatma için değil tek bir neden, Cumhuriyet kazanımlarımızı korumak ve çağdaş Türkiye idealimizi gerçekleştirmek.

Beraber karar verip, beraber çalışmak, sokak sokak, mahalle mahalle, her haneye girerek ve her bireye danışarak çalışmak, Beraber kazanmak için Muratpaşa ilçe başkanlığına adayım”

yukarı çık
0
Paylaşım