Menu
RSS

Antalya’da CHP'li İlçe Başkanları Başkan Uysal'ı Ziyaret Etti

Antalya’da CHP'li İlçe Başkanları Başkan Uysal'ı Ziyaret Etti

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, kongre süreci sona eren CHP Kepez ve Elmalı ilçe başkanları ile yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeniden genel başkanlığa seçildiği kurultayla kongre sürecini tamamlayan CHP'de,

Kepez ve Elmalı ilçe başkanları ve yöneticileri Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ı makamında ziyaret etti. İlk olarak CHP Kepez İlçe Başkanı Servet Yıldız ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Başkan Uysal,

partisinin Kepez'de oluşan yeni yönetimine başarı dileklerini iletti. Yönetimin her alanda deneyimli isimlerden oluştuğuna dikkati çeken Başkan Uysal, “Bundan sonra peşi sıra seçimler yaşayacağız bir dönem olacak. Bu sürecin ağırlığına uygun bir çalışma dönemi olacaktır" diye konuştu.

Elmalı'da yeniden görev alan Şakir Aydın ve yönetim kurulu üyeleriyle de bir araya gelen Başkan Uysal, Muratpaşa'da sosyal demokrat belediyecilik anlayışının en iyi örneklerinden birini hayata geçirmek için çalıştıklarını söyledi.

Başkan Uysal, partisinin Elmalı yönetimine Muratpaşa'da yapılan hizmetler ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi.

yukarı çık
0
Paylaşım