Menu
RSS

Antalya CHP Muratpaşa’da Omca Kaya Yeniden Aday

Antalya CHP Muratpaşa’da Omca Kaya Yeniden Aday

Antalya CHP’de kadın kollarındaki seçimler tüm hızıyla devam etmekte. 9 ilçe seçimlerinin ardından diğer ilçelerde seçimler tamamlanınca il kadın kolları seçimi yapılacak. CHP Muratpaşa’da İlçe Kadın Kolları görevini sürdürmekte olan Omca Coşarcan Kaya,

yapılacak olan İlçe Kadın Kolları seçiminde yeniden aday olduğunu açıkladı. Kalabalık bir partili katılımı ile gerçekleşen basın açıklamasına katılanlar hep bir ağızdan Antalya büyükşehir belediye başkanlığını ve sonra da ülkede iktidarı kazanacaklarına söz verdiler.

Toplantıya katılan CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin kısa bir konuşma yaparak, şimdiye kadar görevlerini en iyi şekilde yapan ilçe kadın kollarına teşekkür etti ve bu birlik ve beraberliğin, uyumlu çalışmanın yine devam edeceğini söyledi.

O Tabelacıyı Da Göndermeye Biz Kadınlar Söz Veriyoruz

Omca Kaya’nın adaylık açıklama toplantısında konuşan İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, Muratpaşa İlçe Kadın Kollarının geçmiş dönemde yaptıkları çalışmalar için teşekkür ettikten sonra ‘O tabelacıyı da göndermeye biz kadınlar söz veriyoruz dedi’

Deveci kadın kollarındaki seçim süreci için şunları söyledi; “Muratpaşa’da böyle güzel bir kadro göreve geldi. Geçmiş dönemde görev yapan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bizler iki yıldır çok uyumlu bir birliktelik yaşadık.

Kadın kollarının seçiminde 9 ilçemizin seçimleri tamamlandı. Kaş’tan Gazipaşa’ya en uzak ilçelerimizi toparladık. Bazı yerlerde ikili yarışlar yaşanmakta.

Ama öyle güzel, öyle keyifli yarışlar yaşandı ki ben kadın kolları il başkanı olarak bu noktada kendi adıma çok mutluyum.

Muratpaşa Kadın Kolları İlçe Başkanlığı’na tekrar aday olan Omca başkanımızı geçmiş dönemki çalışmaları için kutluyor, gelecek dönem çalışmalarında da başarılar diliyorum.

O tabelacıyı da göndermeye biz kadınlar söz veriyoruz”

Vatan söz konusu olduğunda gerisi teferruattır diyen CHP Muratpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Omca Coşarcan Kaya, konuşmasında oldukça önemli mesajlar verdi.

Kaya sözlerini şöyle sürdürdü:

“20 Mayıs 2017 tarihinden beri değerli ekibimizle bu onurlu görevi sürdürmekteyiz. O dönem ülkemiz referandum sürecinden yeni çıkmıştı. Birçoğumuz bizlere nerede ihtiyaç varsa, elimizden geldiğince sürece katkı koymaya çalıştık.

Sonuç masa başında başka olsa da, hepimizin bildiği gibi biz kazandık. Ülkemize çöken kara bulutlar arasından bir umut oldu hepimize. Bu sayede yine bir olmayı başardık.

Farklı düşüncelerden, farklı partilerden ortak noktamız vatanda birleştik. Önce vatan dedik, bayrak dedik, Cumhuriyet dedik.

Her şeyden önce de Mustafa Kemal Atatürk dedik. Ve mevzubahis vatansa gerisi teferruattır dedik. 2019 yılı için umutlandık. Önümüzdeki günler zorlu. Yollar taşlı. Ama biz inanıyoruz ki bir olursak, karanlıklardan kurtulacağız.

Bu süreç de ne görev yaptığımızın önemi yoktur. Hangi mevki de olduğumuzun da. Önemli olan çocuklarımıza yaşanılası bir ülke bırakmaktır. Askerlik gibi, mecburi hizmet yapan doktorlarımız, öğretmenlerimiz gibi ülkeye hizmet vatan borcudur.

Bizler de bu süreç de vatanımıza varsa borcumuz ödemek için bir araya geldik.

Elimizden geldiğince, önce kendi içimizde bir olmaya, sonra Muratpaşa ilçemizde bu uyumu hissettirmeye çalıştık. Hiç kimseyi ötekileştirmedik. Önemli olan partimizi bir adım daha ileri taşımak, kadınların gücünü partimiz için birleştirmeye çalışmaktı.

Küskünlerimiz varsa tekrar bir araya getirmek, yeni üyelerimizle gücümüzü arttırmaktı. Ama anladık ki bu yol uzun soluklu bir yol. Birlikte geçmemiz gereken zorlu bir dönemeç var. Daha yapmamız gereken çok şey var. Ülke karanlıkta.

Ekonomi her gün daha kötüye gidiyor. Her ne kadar hükümet kanadından %11 büyüme açıklanmış olsa da, geçen yıldan bu yana yarım milyon vatandaşımız daha işsizler ordusuna katılmıştır.

Tarım ve hayvancılık ülkesiyiz diye öğrendiğimiz derslerden, şimdiler de nohut, fasulye, saman vb. neredeyse tüm kalemleri ithal eden bir ülke konumuna geldik. Nereden nereye. Ama neyse ki kat kat gökdelenlerimiz, duble yollarımız var.

Ülkemiz de şiddet her yerde. Kadınlara, çocuklara, hayvanlara. Nerede bir yeşillik görülse rant uğruna gözden çıkarılıyor. Sonuç nefes almakta zorlandığımız beton yığınları.

Bütün bu olumsuzluklara karşı dimdik bir duruş sergileyen partimizin neferleri olmaktan gurur duyuyoruz. Başta Genel Başkanımız olmak üzere, her partilimiz çirkin saldırılara, yakışıksız politika üslubuna rağmen direnmeye devam ediyor.

Çünkü 2019 da ortak hedefimiz yerel yönetimleri alıp, yeniden parlamenter sistemin düzgün işlediği Cumhuriyet paydasında toplanmaktır. Bu amaçla mayıs ayında çıktığımız bu yola, bizler sizlerle omuz omuza yürüyerek devam etmek istiyoruz.

Aydınlık yarınlara birlikte yürüyelim demek için Muratpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanlığına tekrar aday olduğumu açıklıyorum.

Değerli ekibimle birlikte mücadele etmeye devam edeceğiz. Çalıştığımız süreçteki özverili çalışmalarından dolayı yönetimdeki arkadaşlarıma teşekkür ediyor, yeni süreçte de birlikte yol yürüyeceğimiz için ne kadar mutlu olduğumu söylemek istiyorum.

Katılımınız için teşekkür ediyor, eski Genel Başkanımız Deniz Baykal'a da acil şifalar dileğimizle saygılarımı sunuyorum”

yukarı çık
0
Paylaşım