Menu
RSS

Salı, 03 Ekim 2017

Suriyeliler Su Isıtmaya Çalışırken Evi Yaktı!

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde Suriyelilerin kağıtları yakarak evde su ısıtmaya çalıştığı sırada yangın çıktı. Paniği neden olayda 3 kişi vatandaşlar tarafından pencereden çıkartıldı. Olay, akşam saatlerinde Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesi Mağralı Mahallesi’nde meydana geldi.

Devamını okuyun...

Antalya’da Akaryakıt Tesisinin Gereksiz Büyümesine MHP’den Sert Tepki!

Antalya’nın Alanya ve Gazipaşa ilçelerinde dolum ve depolama tesisi olan bir akaryakıt dağıtım şirketinin kapasitesini yükseltmek istemesine bir tepki de MHP Alanya İlçe Teşkilatı’ndan geldi. MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, "Bölgemize hiçbir yararı olmayan bu tesisin daha da büyütülmemesi için Alanya halkımız ile birlikte sonuna kadar mücadele edeceğiz" dedi.

Devamını okuyun...

Antalya’da AKBEM Kurslarına Yoğun İlgi!

Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kültür ve Bilgi Eğitim Merkezi (AKBEM) kurs kayıtları başladı. 8 Ekim'e kadar sürecek kayıtlar için veliler kurs merkezinde uzun kuyruklar oluşturdu. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğüne bağlı

Devamını okuyun...

Antalya Kumluca'da Aşure Etkinliği

Antalya’nın Kumluca İlçesi'nde Hz. Hüseyin'i anma ve Aşure İkramı etkinliği düzenlendi. Kumluca Belediyesi ve Kumluca Müftülüğü tarafından Hz. Hüseyin'i anma ve Aşure İkramı etkinliği düzenlendi. Meydan Mahallesi Hoca Ahmet Yesevi Parkı'ndaki etkinliğe Kaymakam Hakkı Uzun,

Devamını okuyun...

Antalya Kemer'de Ekim Meclisi! Ralli Alanı İstemiyoruz!

  • Yayınlandığı Kategori Kemer

Kemer Belediyesi'nin ekim ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Kemer Belediyesi'nin ekim ayı meclis toplantısı yapıldı. 13 gündem maddesinin karara bağlandığı mecliste 2018 mali yılı bütçesinin görüşülmesi ve 2018 yılı gelir tarifesi konuları 17 Ekim'de yapılacak meclis toplantısına ertelendi.

Devamını okuyun...

Antalya’da Din Görevlilerine Konferans

Antalya’nın Kumluca İlçesi'nde Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla din görevlilerine 'cami, şehir ve medeniyet' adlı konferans verildi. Kumluca Müftülüğü tarafından kuruma bağlı görev yapan din görevlilerine yönelik konferans Kumluca Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun