Menu
RSS
AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatandaşımızı Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatanda…

Antalya'da 1 kişinin öldüğü 2'...

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep Beraber Olmak Dileğiyle

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep B…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

Antalya SES: 7 Nisan Dünya Sağlık Günü: "Sağlığım, Hakkımdır!"

Antalya SES: 7 Nisan Dünya Sağlık Günü: "Sağl…

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçi...

Prev Next

Uysal Şampiyon Dansçıları Çiçeklerle Kutladı

Uysal Şampiyon Dansçıları Çiçeklerle Kutladı

Muratpaşa Belediyesi Yaşlı Evi’nin şampiyonluklara ambargo koyan ve yaşları 57 ile 72 arasında değişen dans takımı madalyalarıyla Belediye Başkanı Ümit Uysal’ı ziyaret etti.

Başkan Uysal, belediye fuayesinde nefes kesen bir gösteri sunan dansçıları çiçeklerle kutladı.

Muratpaşa Belediyesi’nin bugün sayıları 3 olan Yaşlı Evleri, üyelerinin verdiği isimle ‘Gönül Bahçesi’nde dans dersleri geçen yıl başladı. Şima Elif Umdu’nun derslerine Muratpaşa’nın ‘kıdemli’ kent sakinleri önce tereddütle yaklaştı ancak dersler ilerledikçe dansın kişide yarattığı özgüven duygusu büyüdü ve geçen yıl Ekim ayında Belek’te düzenlenen ‘Dünya Dans Şampiyonası’nda piste çıktılar.

Belek’te elde ettikleri ‘dünya şampiyonluğunun’ ardından ekip, yeni dahil olan çiftleriyle, 4 – 6 Şubat tarihleri arasında Adana’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası’na boy gösterdi.

Adana’da piste çıkan 8 çift, yarıştıkları kategorilerde sadece şampiyonluğa değil diğer kürsü derecelerine de Muratpaşa Belediyesi’nin adını yazdırdı. 

İşte Türkiye Şampiyonları

Türkiye Şampiyonası’nda 50 – 54 arası dansçıların yarıştığı senior 3D kategorisinde Erşan Hıdıroğlu ve Semra Torlak çifti 1’inci olurken, İsa Vuran ve Sabriye Kaya çifti 2’nci oldu.

Aynı yaş kategorisinde düzenlenen senior 3E yarışlarında ise Seracettin Tav ve Nurhayat Şahin çifti şampiyonluk kürsüsüne çıktı.

65 yaş üstü dansçıların yarıştığı senior 4E kategorisinde 1’incilik Necdet Akbaş ve Türkan Nassl’ın olurken 2’ncilik Günay Özsüer ve Emel Özgür çiftinin oldu. Senior 4D kategorisinde ise Muratpaşa Belediyesi Yaşlı Evi’nin dansçıları tüm kürsü derecelerini kazandı.

Şampiyon Tuncel Yiğit ve Hale Aydın’ın olurken 2’ncilik kürsüsünde Abdullah Tülü ve Esma Pınar çifti yer alırken 3’üncülük Süleyman Tanrıöver ve Hatice Hiçdurmaz çiftinin oldu.

Fuayede Nefes Kesen Gösteri

Muratpaşa’nın Dünya ve Türkiye şampiyonu dans takımı Başkan Ümit Uysal’ı, her Çarşamba saat 08.30’da belediye fuayesinde Turunç Masa’da gerçekleştirdiği randevusuz görüşme saatlerinde ziyeret etti.

Şampiyonaya hazırlanır gibi Muratpaşa Belediyesi’ne gelen dansçılar, smokinleri ve birbirinden renkli kıyafetleriyle fuayede boy gösterdi ve quik stepten valse nefes kesen bir gösteri sundu.

Belediye çalışanlarının balkonlardan izlediği gösterinin ardından Başkan Uysal, şampiyonları çiçeklerle kutladı ve Muratpaşa madalyası takdim etti.

yukarı çık
0
Paylaşım