Menu
RSS

Sosyal Demokrat Başkan Muratpaşa'da

Sosyal Demokrat Başkan Muratpaşa'da

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, belediye çalışmalarını yakından incelemek için Antalya'da bulunan Almanya'nın Hessen eyaletinde yer alan Heusenstamm'ın Sosyal Demokrat Belediye Başkanı Halil Öztaş'a ev sahipliği yaptı.

Almanya'da 70 yıllık Hristiyan Demokrat Birliği (CDU) iktidarını yıkarak Heusenstamm'da belediye seçimlerini kazanan ve 1 Ocak 2016'da görevine başlayan avukat Halil Öztaş, Muratpaşa Belediyesi'nde incelemelerde bulundu.

Öztaş incelemelerine, Muratpaşa'da temel belediyecilik hizmetlerinin kalbi Fen İşleri, Park Bahçeler ve Temizlik İşleri müdürlüklerinden başladı.

Muratpaşa Belediyesi'nin Ermenek'te 34 dönüm alan üzerine kurulu bitki ve fidan üretim tesislerini gezen, Temizlik İşleri ve Fen İşleri Müdürlükleri'ne bağlı üretim atölyelerinde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Öztaş, Döşemealtı'nda bulunan belediyenin asfalt üretim tesisini de gezerek yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Öztaş, Muratpaşa'nın sosyal hizmet alanındaki çalışmalarını yerinde görmek için de Spor İşleri Müdürlüğü ve Başkan Uysal'ın Antalya'da falez kıyı bandı üzerinde engelli bireyler için oluşturduğu yaşam merkezi Adalya Vakfı Engelsiz Kafe'de incelemelerde bulundu.

Başkan Öztaş, Engelsiz Kafe'de engelli bireylerin kendi aralarında kurduğu müzik topluluğunun dinletisini beğeniyle dinledi.

yukarı çık
0
Paylaşım