Logo
Bu sayfayı yazdır

Muratpaşa Yeni Yıla Hızlı Başlıyor

Muratpaşa Yeni Yıla Hızlı Başlıyor

Muratpaşa Belediyesi, yeni yılın ilk iş gününde 8'inci spor tesisinin inşaatına başlıyor. Milli Eğitim Bakanlığı'nın 'Okullar Hayat Olsun' projesi kapsamında yapılan protokol kapsamında Güzeloba İlkokulu, Dilşad Refizade İlkokulu, Ermenek Ortaokulu ve Namık Kemal İlkokulu bahçelerine spor salonlarını inşa eden

Muratpaşa Belediyesi, 5'inci spor salonunu 75'inci Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi'ne yapıyor. 2 Ocak Pazartesi inşaatına başlanacak spor salonu tamamlandığında çok amaçlı işlev üstlenecek.

Bu kapsamda eğitim ve öğretim saatleri içinde öğrencilerin kullanımına ayrılacak salon, bu saatler dışında okulun bulunduğu Yüksekalan Mahallesi sakinlerince kullanılacak. Eğitim ve öğretim saatleri dışında salon kültür, sosyal hizmetler için de değerlendirilebilecek.

75'inci Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi spor salonu Muratpaşa Belediyesi'nin öz kaynaklarıyla inşa edilecek. Salon, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün inşaat ekiplerince yapılacak. Salonun yapımının tamamlanmasıyla birlikte Muratpaşa Belediyesi, Okullar Hayat Olsun projesi kapsamında 5'inci spor salonunu yaparken 8'inci spor tesisini tamamlamış olacak.

Template Design © Kaktus Haber Templates Kaktus Medya. All rights reserved.