Menu
RSS
Başkan Böcek’e Kaş’ta Sevgi Seli

Başkan Böcek’e Kaş’ta Sevgi Seli

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Kotan: Bu Kenti Birlikte Yöneteceğiz

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Kotan: Bu Kent…

CHP Konyaaltı Belediye Başkan ...

Sandığa Son 10 Gün: Seçim Yasakları Başladı

Sandığa Son 10 Gün: Seçim Yasakları Başladı

YSK'nın takvimine göre seçim y...

Antalya Mimarlar Odası: 12 Parti Yerel Seçim Manifestomuza Cevap Vermedi

Antalya Mimarlar Odası: 12 Parti Yerel Seçim Manif…

Mimarlar Odası Antalya Şubesi ...

Antalya DİSK: İşçiler Varsa Umut da Var

Antalya DİSK: İşçiler Varsa Umut da Var

DİSK Akdeniz Bölge Temsilcisi ...

Başkan Böcek Sahurunu Öğrencilerle Yaptı; Sahur Sofrasını Kendi Hazırladı

Başkan Böcek Sahurunu Öğrencilerle Yaptı; Sahur So…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

LÖSEV: Sağlık Bakanı’nı Hesap Vermeye Davet Ediyoruz

LÖSEV: Sağlık Bakanı’nı Hesap Vermeye Davet Ediyor…

Lösev tarafından yapılan yazıl...

Prev Next

Muratpaşa EMITT'in En İyisi

Muratpaşa EMITT'in En İyisi

Muratpaşa Belediyesi, UNESCO Dünya Miras Geçici Listesi'nde yer alan Yivli Minare'yi, Kaleiçi konağını ve Üçkapılar'ı kapsayan Kaleiçi tanıtımıyla dünyanın en büyük 5'inci turizm fuarı EMITT'te 'En iyi Stand Dekoru' ödülünü aldı.

Muratpaşa Belediyesi, Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın çarşamba günü başlayan İstanbul programından 2 ödülle döndü. İlk ödül İnsani Gelişim Vakfı'nın 30 büyükşehir belediyesine bağlı en büyük 150 ilçe belediyesi arasında yaptığı değerlendirme sonucunda geldi.

Belediyelerin sosyal karnesinin açıklandığı İnsani Gelişme Zirvesi'nde Muratpaşa Belediyesi, aile, çocuk, genç, hasta ve yaşlı ve kadına, kısaca toplumun dezavantajlı kesimlerine yönelik hizmetlerin çeşitliliği ve kalitesinin ölçümlendiği 'sosyal kapsama' endeksinde Türkiye 3'üncüsü oldu.

Muratpaşa Belediyesi, genel endekste ise Türkiye 4'üncülüğüne ulaşarak Antalya'dan 5 büyük ilçe belediyesinin değerlendirildiği kategoride en yüksek dereceyi elde etti.

Kaleiçi'yle Emıtt'te

Zirveden bir gün sonra yine İstanbul'da dünyanın en büyük 5'inci turizm fuarı olarak gösterilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) 21'inci kez ziyaretçilerini ağırladı.

Muratpaşa Belediyesi, 70 metrekarelik standıyla tarihi konağı, Üçkapılar ve UNESCO Dünya Kültür Miras Geçici Listesi'ne giren Yivli Minare Camii'nin figüratif çalışmalarıyla fuara Kaleiçi'ni taşıdı.

En İyi Dekor Ödülü

Muratpaşa Belediyesi'nin bu çalışması EMITT'te ödül getirdi. Muratpaşa turizm merkezleri dalında 'En iyi Stand Dekoru' ödülünün sahibi oldu.

Ödülü Halkla İlişkiler Müdürü Oya Uysal, EMITT Direktörü Hacer Aydın'dan aldı. Muratpaşa ekibinin fuarda ödül sevincine CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun da ortak oldu. Genel Başkan Yardımcısı Torun, fuar ekibi nezdinde Başkan Uysal'ı kutladı.

yukarı çık
0
Paylaşım