Menu
RSS

Muratpaşa Belediyesi’nden 5 Çifte Kaleiçi Tatili

Muratpaşa Belediyesi’nden 5 Çifte Kaleiçi Tatili

Kaleiçi ve Üçkapılar konseptli standı ile dünyanın en önemli turizm fuarı olan ITB Berlin’de ilgi odağı olan Muratpaşa Belediyesi, çekilişle 5 çifte, 5 günlük tatil hediye etti.

Muratpaşa standı ilgi odağı

Almanya’nın başkenti Berlin’de 09-13 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen ITB Berlin 2016’da Muratpaşa ve Kaleiçi rüzgârı esti. Fuarda, Kaleiçi ve Üçkapılar konseptli Muratpaşa Belediyesi standı, ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Ziyaretçilerin, Üçkapılar modellemesi ile Anadolu topraklarının ilk kadın belediye başkanı olarak nitelendirilen Plancia Magna’nın heykeli önünde hatıra fotoğrafı çektirdiği Muratpaşa Belediyesi standın da çekilişle tatil de hediye edildi.

Çekilişi KKTC Turizm ve Kültür Bakanı yaptı

Antalya’nın tanıtımı için uluslararası fuarlara katılan Muratpaşa Belediyesi, ITB Berlin 2016’da; 5 çifte Kaleiçi Alp Paşa Hotel’de 5 günlük tatil hediye etti. 5 çift, Muratpaşa Belediyesi standında yapılan 4 soruluk anketi doğru yanıtlayan çiftler arasında yapılan çekilişle belirlendi.

Çekilişi, KKTC Kültür ve Turizm Bakanı Faiz Sucuoğlu yaptı. Çiftler; nisan ayı içinde, Kaleiçi’nde bulunan Alp Paşa Hotel’de tatil yapacak.

Kaleiçi Rehberi ve kültür haritası dağıtıldı

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, CHP’li Meclis Üyeleri Mustafa Durna ve Hasan Kilit ile AKP Meclis Grup Sözcüsü Cemal Öner ve MHP’li Meclis Üyesi Mustafa Taşbaş’dan oluşan Muratpaşa Belediyesi heyeti, standı ziyaret eden konuklara fuar süresince 2000 adet Kaleiçi Rehberi, 2000 adet Kaleiçi Kültür Haritası ve özel Kaleiçi çantası verdi. Fuarda ayrıca, Kaleiçi Festivali davet broşürü de dağıtıldı.

yukarı çık
0
Paylaşım