Menu
RSS
AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatandaşımızı Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatanda…

Antalya'da 1 kişinin öldüğü 2'...

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep Beraber Olmak Dileğiyle

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep B…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

Prev Next

Muratpaşa Belediyesi Fabrika Gibi

Muratpaşa Belediyesi Fabrika Gibi

Yeraltı konteyneri üretim tesisinin kapasitesini 3 katına çıkaran, kenti güzelleştiren bitki, çiçek ve fidanları için 35 dönümlük sera kuran Muratpaşa Belediyesi’nin asfalt üretim tesisinde de üretim için düğmeye basıldı.

İlk üretim

Temizlik İşleri Müdürlüğü Yeraltı Konteyneri Üretim Tesisi’nin kapasitesini 3 katına çıkartan, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün 35 dönümlük seralarında bitki, çiçek ve fidan yetiştiren Muratpaşa Belediyesi, Asfalt Üretim Tesisi’ni de (Plent) hizmete açıyor.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Başkan Yardımcıları İbrahim Cephaneci, Murat Şimşek, Erol İşbilen, Hasan Kaçmaz ve Muzaffer Türe ile birlikte deneme üretimine başlayan asfalt üretim tesisini inceledi.

Asfalt üretim tesisinde toplantı

Her haftabaşı, Başkan Yardımcıları ile değerlendirme toplantısı yapan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, bu haftaki toplantıyı 19 Mart’ta törenle açılacak olan Asfalt Üretim Tesisi’nde gerçekleştirdi.

Temizlik İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlükleri’nin üretim tesislerine Fen İşleri Müdürlüğü Asfalt Üretim Tesisi’ni de eklediklerini belirten Başkan Uysal; “Halkımızın her kuruşuna sahip çıkıyoruz. Her kuruşu verimli kullanıp, kendi üretim tesislerimizi kuruyoruz” dedi.

Başkan Uysal, ‘Hayırlı olsun’

‘Muratpaşa için üretmeyi sürdürüyoruz’ diyen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal şöyle devam etti; “Çiçek ve bitkilerimizi; 35 dönümlük seralarımızda, yeraltı çöp konteynerlerimizi patenti ile kendimiz ürettiğimiz gibi, asfaltımızı da üreteceğiz. Hem üreteceğiz hem de uygulayacağız.

Vatandasımızın her kuruşunu kıymetlendirmiş olacağız. Asfaltı, son derece ucuza mal edip, Muratpaşamız’daki tüm yolları, 40 yıl ömürlü sıcak asfalt haline getireceğiz. İlk asfaltımızı aldık, bundan sonra asfalt bizim için yarı yarıya daha ucuz. Bütün halkımıza hayırlı olsun.”

yukarı çık
0
Paylaşım