Menu
RSS

Muratpaşa Belediyesi 10 Bin Çocuğa Trafik Eğitimi Verdi

Muratpaşa Belediyesi 10 Bin Çocuğa Trafik Eğitimi Verdi

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Trafik Park’ta eğitim alan çocuk sayısının 10 bine ulaşması nedeniyle düzenlenen törende “Teneffüs Park’la birlikte Trafik Parkımız, eğitimde ufak ama alternatif modeller sunar. Çocukların derse giderken ‘Yehu’ diye havaya fırladığı bir şey hayal edelim.

Aslında olması gereken budur. Böyle bir eğitim düzeyine kavuştuğumuz zaman bizi kimse tutamaz” diye konuştu.

Muratpaşa Belediyesi’nin akülü arabalarla çocuklara uygulamalı trafik eğitimi verdiği parkta Emel Sevgi Taner İlkokulu’ndan gelen öğrencilerle birlikte, kuruluşundan bu yana parkta eğitim alan çocuk sayısı 10 bine ulaştı.

Eğitim alan öğrenci sayısının 10 bine ulaşması nedeniyle düzenlenen törende konuşan Başkan Uysal, “Eğlendirerek eğitim çok değerli. Biz hala kara tahta, kapalı sınıf usulünü sürdürüyoruz. Bunu bir gün ülke olarak aşacağız. Çocuklarımızın enerjisiyle hiç çatışmadan onları eğitmenin yolunun bulacağız” diye konuştu.

Çocukları durdurarak, susturarak eğitmenin aslında başlı başına bir sorun olduğunu dile getiren Başkan Uysal, “Teneffüs Park’la birlikte Trafik Parkımız, eğitimde ufak ama alternatif modeller sunar. Çocukların derse giderken ‘Yehu’ diye havaya fırladığı bir şey hayal edelim. Aslında olması gereken budur. Böyle bir eğitim düzeyine kavuştuğumuz zaman bizi kimse tutamaz.”

Öğrencilerin gösterileriyle renk kattığı törende Başkan Uysal, Trafik Park’ta eğitimlerini tamamlayan öğrencilerine sertifikalarını verdi.

yukarı çık
0
Paylaşım