Menu
RSS

Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal’dan Yerinde Denetim

Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal’dan Yerinde Denetim

Muratpaşa Belediyesi’nin Kızıltoprak ve Yenigün mahallerinde devam eden asfalt çalışlarını yerinde inceleyen Başkan Ümit Uysal, “5 senelik bütçemizle Muratpaşa’mıza 30 yıl ömürlü asfalt altyapısı kazandırıyoruz” dedi.

Başkan Uysal, beraberinde Başkan Yardımcıları İbrahim Cephaneci ve Erol İşbilen’le Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin Kızıltoprak ve Yenigün mahallerinde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Uysal’ın ilk durağı, 2018’in en kapsamlı çalışmasının gerçekleştirildiği Kızıltoprak Mahallesi oldu. Çalışmalar bittiğinde 12 bin 294 metre uzunluğunda cadde ve sokağın baştan sona yenileneceği mahallede Başkan Uysal’ı, Muhtar Mustafa Yılmaz ve azaları karşıladı.

Milletin Parası Hizmet Olarak Dönüyor

Başkan Uysal, Muratpaşa Belediyesi olarak, 2016 yılında asfalt üretim tesisinin de kurulmasıyla, ilçenin en kapsamlı cadde ve sokak yenileme çalışmasını hayata geçirdiklerini söyledi.

“5 senelik bütçemizle Muratpaşa’mıza 30 yıl ömürlü asfalt altyapısı kazandırıyoruz” diyen Başkan Uysal, “Milletin parası sokağına hizmet olarak, asfalt, yeşil alan, çöp konteyneri olacak geri dönsün diye gayret sarf ediyoruz” diye konuştu.

Hizmetlerinden dolayı Başkan Uysal’a teşekkür eden Muhtar Yılmaz ise “Mahallemizin yüzü gülüyor benim de yüzüm gülüyor” dedi.  

Şimdi Gereğini Yapıyoruz

Mahallede bir süre çocuklarla sohbet eden ve parkta ikram edilen çayı içen Başkan Uysal, Kızıltoprak Mahallesi’nin ardından çalışmalarını yeni başladığı Yenigün Mahallesi’ne geçti.

Burada eskiyen asfaltın kazınmasıyla başlayan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Uysal, mahalledeki altyapı çalışmalarının tamamlanması için uzun süre beklediklerini söyledi.

Başkan Uysal, “Komşularımız da uzun süre bekledi ama şimdi gereğini yapıyoruz” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım