Menu
RSS

Perşembe, 01 Şubat 2018

Antalya Tünektepe İhalesi 66 Turda Tamamlandı!

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Antalya’nın en gözde seyir alanlarından Tünektepe'ye inşa edilecek otelin yanı sıra Tünektepe ile Sarısu arasındaki teleferik ve sahilde 1000 metrekarelik alanın işletilmesi ihalesi, 66 tur sonunda yıllık 1 milyon 660 bin liraya kiralandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce,

Devamını okuyun...

Antalya’da Karlı Yaylalarda Piknik

  • Yayınlandığı Kategori Yaşam

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde hava sıcaklığının yükselmesi ve sömestir tatilini değerlendirmek isteyen bölge halkı karla kaplı yaylalarda piknik yaptı. Gazipaşa'da güneşli havanın etkisiyle sıcaklık yükselince bölge halkı da piknik için yayla yollarına doğru çıktı.

Devamını okuyun...

Kemer Belediye Meclisi'nde 'Şerefsiz' Gerginliği!

Kemer Belediyesi'nin şubat ayı meclis toplantısı, Belediye Başkanı Mustafa Gül ve Ak Partili meclis üyesi Yunus Nergiz arasında yaşanan tartışmaya sahne oldu. Kemer Belediyesi şubat ayı meclis toplantısı, Belediye Başkanı Mustafa Gül başkanlığında Ömer Halisdemir Toplantı Salonu'nda yapıldı.

Devamını okuyun...

Antalya'da Yağmur Azaldı, Sıcaklık Arttı

  • Yayınlandığı Kategori Yaşam

Antalya kent merkezi son 30 yılda, 13.3 derece ortalamayla en sıcak ocak aylarından birini yaşarken, yağış açısından ortalamanın altında yağmur aldı. Antalya, son yılların en sıcak kış mevsimini yaşıyor. Şubat ayının ilk gününde sıcaklık 20 derece olarak kayda geçti.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun