Menu
RSS

Salı, 26 Aralık 2017

Alanya’da Kaçak ve Sahte İçki Operasyonu: 2 Gözaltı!

Antalya’nın Alanya ilçesinde polis tarafından 13 ayrı iş yerine yapılan operasyon 42 litre sahte içki ele geçilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yurt genelinde kaçak ve sahte alkollü içki satışı ile dağıtımı yapan yerlere yönelik eş zamanlı geniş kapsamlı operasyon düzenlendi.

Devamını okuyun...

İnanılmaz Olay! Doktorun Cebindeki Telefon Patladı

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Bülent Ecevit Üniversitesi Çocuk Hastalıkları Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Dr. Cem Başpınar'ın pantolon cebindeki akıllı cep telefonu, bir anda patlayarak alev aldı. Sağ bacağı yanan Dr. Başpınar, "Adli rapor tutuldu. Yetkili firmadan şikâyetçi olacağım. Konuyu tüketici haklarına da taşıyacağım" dedi.

Devamını okuyun...

4 İlde Fuhuş Operasyonu: 21 Gözaltı!

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Muğla ve ilçesi Bodrum başta olmak üzere toplam 4 ilde, polisin düzenlediği operasyonda, fuhuş yaptıkları belirlenen yabancı uyruklu 7 kadın ile fuhuşa aracılık edip, yabancı uyruklu kadınları fuhuşa zorladıkları ileri sürülen 14 kişi gözaltına alındı. Fuhşa aracılık ettiği belirlenen 1 kişinin daha arandığı bildirildi.

Devamını okuyun...

THY’nin Bayılan Pilotuna 6 Ay Men!

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Türk Hava Yolları’nın kaptan pilot uçuş sırasında rahatsızlandığı için Belgrad’a acil iniş yapan uçağının ikinci pilotu Emre Atik bu inişten dolayı ödüllendirilirken kaptan pilotun ise 6 ay uçuşu kesildi. Airporthaber intenet sitesinde yeralan habere göre,

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun