Menu
RSS

Başkan Uysal: Ortak Akıl Olsun

Başkan Uysal: Ortak Akıl Olsun

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konuksever Mahallesi'nde düzenlenen halk gününde “Dişimizle tırnağımızla, Çanakkale'de, Kurtuluş Savaşı'nda elde ettiğimiz, kazandığımız yeri bir tek kişiye niye teslim edelim? Hep beraber olsun, ortak akıl olsun" dedi.

Başkan Uysal'ın 'Biz size geliyoruz' sloganıyla düzenlediği halk günlerinde son durak Konuksever, Dutlubahçe, Kızılarık mahalleleri oldu. Üç mahalden yüzlerce Muratpaşa sakini Konuksever Kapalı Pazar yerinde düzenlenen halk gününde Başkan Uysal'la biraraya geldi.

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği Başkan Uysal, burada yaptığı konuşmada “Yoluna, sokağına, parkına en fazla özenen ama aynı zamanda fakir fukarasına, yaşlısına, engellisine de özenen bir belediye olduk. Hep birlikte, omuz omuza, yan yana, can cana bunu başardık" ifadelerine yer verdi.

Eşit Hizmet

Muratpaşa'nın 56 mahallesine eşit hizmet vermenin ana ilkelerinden biri olduğunu kaydeden Başkan Uysal, “Sizlerin vergilerini, iradesini sevgi, barış, kardeşlik ve dayanışma için, çocuklarımızın mutlu büyüyebilmeleri için, kol kola, can cana büyüyebilmeleri için değerlendirmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

'80 Milyonluk Ülkeyiz'

Halk gününde vatandaşların Turunç Masa aracılığıyla kendisine ulaştırdığı soruları da yanıtlayan Başkan Uysal, 16 Nisan Pazar günü yapılacak anayasa değişikliğine ilişkin referanduma yönelik görüşlerini görüşlerini de açıkladı. Başkan Uysal, şunları söyledi:

“80 milyonluk ülkeyi bir tek kişinin, babamız, amcamız, kardeşimiz dahi olabilir, kararnameleriyle yönetilmesi doğru bir şey mi? Doğru değil. Bunun ayarı olması lazım. Mahallelerimiz bile tek bir kişiyle yönetilmiyor. İhtiyar heyetlerimiz var, ortak aklı arıyoruz. En doğrusunu bulmaya çalışıyoruz. Dişimizle tırnağımızla, Çanakkale'de, Kurtuluş Savaşı'nda elde ettiğimiz, kazandığımız yeri bir tek kişiye niye teslim edelim? Hep beraber olsun, ortak akıl olsun."

Muhtarın Evinde Kahve Sohbeti

Başkan Uysal, Konuksever Kapalı Pazar yerinde gerçekleşen halk gününün ardından Konuksever Mahalle Muhtarı Hüseyin Tunç'un evine konuk oldu. Muhtar Tunç'un evinde kahve eşliğindeki samimi sohbetin ardından Başkan Uysal, mahallede bir kahvehaneye de uğradı.

Burada da kısa bir süre kalan Başkan Uysal, çıkışta karşılaştığı Antalyaspor'un Konuksever taraftar grubuyla takımın geleceği üzerine sohbet etti. Muratpaşa Belediyesi'nin tüm altyapısını Antalyaspor'a açtığını belirten Başkan Uysal, “10 bin çocuğu Antalyaspor'un hizmetine verdik. Eğer bunun içinden her yıl 2- 3 oyuncu çıkarsa sürekli tepeye oynarız" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım