Menu
RSS

Antalya Muratpaşa Belediyesi’nden Sokak Hayvanları İçin Barınak

Antalya Muratpaşa Belediyesi’nden Sokak Hayvanları İçin Barınak

Muratpaşa Belediyesi Adalya Vakfı Engelsiz Kafe'nin özel çocukları, 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü dolayısıyla sokak hayvanları için barınak yaptı. Özel çocuklar, Aktif Felsefe GEA Arama Kurtarma Ekoloji Grubu'nun destekleriyle birbirinden farklı tasarımlara imza attı.

Muratpaşa Belediyesi Adalya Vakfı Engelsiz Kafe'nin özel çocukları, 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü'nde Aktif Felsefe GEA Arama Kurtarma Ekoloji Grubu'nun 'Kalpleri Birleştirelim' çağrısına destek verdi.

Şirinyalı Mahallesi'ndeki kafenin bahçesinde özel çocuklar ve gönüllüler sokak hayvanları için kendi elleriyle barınak inşa etti.

Etkinlik için hem özel çocukların aileleri hem de gönüllüler evlerinde bulunan karton kutu, eski minder, yastık, eski tişört, çöp poşeti, naylon örtü, eski battaniye, strafor köpük, sunta ve tahta parçaları getirdi.

Her gönüllü Engelsiz Kafe'nin bahçesinde kendisine bir grup oluşturdu ve sokakta yaşayan kedi ve köpekler önce bir barınak tasarladı.

Tasarımı tamamlayan özel çocuklar, ardından ellerine çekiç ve çivileri alarak o tasarladıkları barınakları hayata geçirdi. Gün boyu devam eden etkinlikte sokakta yaşayan kedi ve köpekler için 20'nin üzerinde farklı tasarımlara sahip barınak inşa edildi.

yukarı çık
0
Paylaşım