Menu
RSS

Başkan Sözen, Bucalı Engelli Sporcuları Ağırladı

  • Yazan 
Başkan Sözen, Bucalı Engelli Sporcuları Ağırladı

Bedensel Engelli Türkiye Badminton Şampiyonası’na katılmak için Manavgat’a gelen Buca Belediyesi Tekerlekli Sandalye Badminton Takımı, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i ziyaret etti. Ziyarete 6 sporcunun yanı sıra Buca Belediyesi Engelliler Spor Sorumlusu Meral Çakmak ve Türk Silahlı Kuvvetleri adına katılan Ankara Badminton Sporcusu İbrahim Sözer de katıldı.

Manavgat Belediyesi’nin engelli transfer aracı ile Side Ek Hizmet Binası’na özel olarak getirilen Badminton sporcularına iniş ve binişlerinde belediye özel kalem müdürlüğü ve belediye sosyal işler müdürlüğü yetkilileri büyük bir titizlikle yardımcı oldu. Engelli sporcuları makamında büyük bir nezaketle ağırlayan Başkan Sözen, ikramlarda da bulundu. Başkan Sözen, yaşadıkları her türlü zorluğa rağmen spor yapmayı bırakmayan engelli sporcuları tebrik etti.

Başkan Sözen, Manavgat Belediyesi’nin de engelli sporculara her türlü desteği verdiğini, bu çalışmaların artırılarak yapılması gerektiğini vurguladı. Ziyarette Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’nın gönderdiği teşekkür plaketi Başkan Sözen’e hediye edilirken, Başkan Sözen de Piriştina’ya Manavgat Belediyesi’nden fincan takımı ve çeşitli hediyeleri selamları ile birlikte gönderdi.

Daha sonra Başkan Sözen ve Buca Belediyesi Tekerlekli Sandalye Badminton Takımı oyuncuları Başkan Sözen ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Bedensel Engelli Türkiye Badminton Şampiyonası’nın, 5-6-7 Şubat tarihlerinde Manavgat Spor Salonunda devam edeceği belirtildi.

yukarı çık
0
Paylaşım