Menu
RSS

Volkan Konak Antalya’da Coşturdu Ve Duygulandırdı

Volkan Konak Antalya’da Coşturdu Ve Duygulandırdı

Ramazan Bayramı'nın ikinci günü Antalya'da sahneye çıkan Volkan Konak, şarkılarıyla hayranlarına unutulmaz saatler yaşattı. Esprileriyle de geceye renk katan Konak, ayakta alkışlandı.

Antalya'nın 5 yıldızlı şehir otellerinden Hotel Su'da gerçekleştirilen Volkan Konak konserinde buluşan tatilciler, unutulmaz bir gece yaşadı. Gecenin açılışını Cem Karaca'nın 'Yollar Bizimdir' adlı şarkısıyla yapan Konak, esprileriyle de tatilcileri güldürdü. Kimi zaman duygusal kimi zaman eğlenceli anların yaşandığı konserde konuklar horon tepti, halay çekti.

Bu bayrama kendisinin 'şeker bayramı' dediğini belirten Konak, "İsteyen Ramazan desin, isteyen şeker. Benim için şeker bayramı. Biri emir verdi diye şeker bayramını değiştirmem. Ama isteyen Ramazan der, fark etmez" dedi.

'ESASEN ÇOK YORULDUK'

Sözlerini "Hayata dokunmuş, suya, ateşe ve kadına kıymet vermiş, sanatçıya destek vermiş insanlara müzik yapmak güzel" diye sürdüren Volkan Konak, "Çok zor günlerden geçiyoruz, büyüklere sormak lazım 'her dönem mi böyleydi?' diye.

En fazla kadının öldürüldüğü dönemler en fazla işçi kazalarının, terörün olduğu dönemler, esasen çok yorulduk. Bizim işimiz insanlara moral pompalamak, biz görevimizi yine en iyi şekilde yapacağız. Biz sanata dayayacağız sırtımızı" diye konuştu.

Yaklaşık 3 saat sahnede kalan Konak, konserini planlanandan 40 dakika daha uzun tuttu.

yukarı çık
0
Paylaşım