Menu
RSS

Madalyalı Güzelin Hedefi Kraliçe Tacını Takmak

Madalyalı Güzelin Hedefi Kraliçe Tacını Takmak

Antalya’nın Kemer İlçesi'nde bu yıl 17'ncisi düzenlenen Miss Mediterranean Güzellik Yarışması'nın, muay thaide Muğla şampiyonluğu ve Türkiye 4'üncülüğüne sahip finalistlerinden 22 yaşındaki Saliha Ayata, kraliçe tacını takmak istediğini söyledi.

Antalya'da düzenlenen 2016 Miss Mediterranean Güzellik Yarışması'nın finalistleri, 7 Ağustos'taki finale Kemer İlçesi'ndeki bir otelde hazırlanıyor. 12 finalist aldıkları eğitimlerle finalde 'Akdeniz'in en güzel kızı' unvanını elde etmek için çalışırken, içlerinde yer alan Saliha Ayata güzelliğinin yanı sıra sporcu kimliğiyle de ön plana çıkıyor.

Öncesinde de amatör olarak ilgilendiği muay thai sporunu 2010- 2011 döneminde profesyonel sporcu olarak yapan Saliha Ayata 2 yıl sonunda çeşitli dereceler elde ederken, bunların başında Muğla birinciliği ve Türkiye 4'üncülüğü yer aldı.

Madalyalarım Var

Bacağından yaşadığı sakatlık sonrası profesyonel sporculuğu bırakmak zorunda kalan Saliha Ayata, evinde çalışmaları sürdürdüğünü söyledi.

Güzellik yarışmasının 7 Ağustos'taki finalinde iddialı olduğunu ve kraliçe tacını takmak istediğini anlatan Saliha Ayata, "2010- 2011 yıllarında dövüş sporlarıyla ilgilendim. İl, ilçe ve Türkiye dereceleri aldım, madalyalarım var.

Akdeniz Üniversitesi Turizm Seyahat İşletmeciliği mezunuyum. 3 yıldır rehberlik yapıyorum. 4 yıllık üniversite hayatım boyunca Antalya'daki birçok cast ajansı ve reklam ajanslarıyla çalıştım. Sonrasında da bunu sürdürmek istiyorum ve oyunculuk eğitimi almak istiyorum" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım