Menu
RSS

'Kısmetse Olur'da Dayak Şoku!

'Kısmetse Olur'da Dayak Şoku!

Vatan'dan Elif Altın'ın haberine göre, ‘Kısmetse Olur' isimli evlilik programında diğer yarışmacılardan dayak yediğini iddia eden yarışmacı Melis Buse Betkayan'ın şikayeti üzerine, savcılık Buse Cansel Çördük, Muhammet Batuhan Cimilli ve Eser Çakmakçı hakkında 8 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

'Kısmetse Olur' isimli evlilik programında gelin ve damat adayları birbirine girdi. Yarışmanın gelin adaylarından Melis Buse Betkayan, diğer yarışmacılardan dayak yediğini iddia ederek Küçükçekmece Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Gelin Adayı Melis Şikâyetçi Oldu

Olayla ilgili soruşturmayı tamamlayan savcılık, iddianamede, şikayetçi Betkayan'ın çekimlere götürdüğü kuzeni Beste Dinçer’in ifadesinde; diğer yarışmacı şüpheliler Buse Cansel Çördük, Muhammet Batuhan Cimilli ve Eser Çakmakçı ile aralarında tartışma yaşandığını ve daha sonra tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüştüğünü aktardı.

İddianamede kavga sırasında şüphelilerin şikayetçileri darp ettikleri yazıldı. Alınan doktor raporuna göre, şikayetçilerin hayati tehlike geçirmeyecek ve basit tıbbi müdahale ile giderilebilecek şekilde yaralandıkları anlatıldı. Savcılık şüpheliler hakkında ‘kasten yaralama' suçundan 8 aydan 2'şer yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

yukarı çık
0
Paylaşım