Menu
RSS

Cumartesi, 10 Haziran 2017

Konyaaltı’nda Ramazan Coşkusu Devam Ediyor

  • Yayınlandığı Kategori Konyaaltı

Konyaaltı Belediyesi'nin düzenlediği ramazan etkinlikleri kapsamında Nihat Akçer ve sazendeleri konser verdi. Konyaaltı Belediyesi'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik Parkı'nda düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında sevilen ses sanatçısı Nihat Akçer ve sazendeleri sahneye çıktı.

Devamını okuyun...

2 Aylık Bebeklerini Açık Artırma İle Sattılar!

  • Yayınlandığı Kategori Dünya

Çin'de maddi yetersizlik nedeniyle bebeklerine bakamayacağını söyleyen çift bebeklerini açık artırmayla satışa çıkardı. Çin'de yaşayan ve geçim sıkıntısı yaşadıkları için bebeğe bakamayacaklarını söyleyen çift, en yüksek fiyatı teklif edene bebeği vereceklerini duyurdu.

Devamını okuyun...

Adalet Bakanı Bozdağ: FETÖ'den Tutuklu 50 Bin 402 Kişi Var

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, FETÖ soruşturmaları kapsamında 790 kişinin gözaltında bulunduğunu, 50 bin 402 kişinin de tutuklu olduğunu açıkladı. Hukukçular Derneği'nin geleneksel olarak düzenlediği iftar programına katılan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ FETÖ soruşturmaları ve mahkeme süreçleri hakkında bilgi verdi.

Devamını okuyun...

Suriyeli Emira Türk Gençlerin Kâbusu Oldu

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Suriye'den Türkiye'ye sığınan bir çete, evlilik yapmak isteyen gençleri dolandırıp kaçıyor. Damat adaylarına aile pozu vererek güven sağlayan çete, 21 yaşındaki Suriyeli Emira Mahmod'u dini törenle evlendiriyor. Sabah Gazetesi'nden Mustafa Kaya'nın haberine göre sahte anne-baba, evlilik karşılığı 7-10 bin TL başlık parası alınıyor.

Devamını okuyun...

Teyzeler Karayolunu Trafiğe Kapattı

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Kütahya’da bir süre önce hayvan otlattıkları meraya müze yapılmasını istemeyen mahalleliler, orak ve baltalarla karayolunu trafiğe kapatarak eylem yaptı. Kütahya İnköy Mahallesi sakini kadınlar, müze binası için bölgede devam eden zemin etüdü çalışmalarının durdurulmasını ve yapının önerdikleri 5 ayrı araziden birisine yapılmasını istediler.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun