Menu
RSS

Cuma, 05 Mayıs 2017

Tarlada Bulduğu Yaralı Leyleğe Sahip Çıktı

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

İzmir’in Tire İlçesi'nde, bir tarlada yaralı bulunan leyleğe çiftçi 33 yaşındaki Murat Ünnü sahip çıktı. Ünnü, bacaklarından yaralı leyleğin tedavisi için İzmir Doğal Yaşam Parkı yetkililerden yardım istedi. Tire'nin kırsal mahallesi Küçükkale'deki bir arkadaşına ait tarlada,

Devamını okuyun...

Develer Caddeleri Yörükler Antalya’yı Renklendirdi

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 3'üncü Yörük Festivali başladı. Festival kapsamından Antalya kent merkezinde asfaltta yürüyen develeri turistler ilgiyle izledi. Büyükşehir Belediyesi'nin, Antalya Yörükler Derneği ile birlikte bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Yörük Festivali,

Devamını okuyun...

Antalya Valisi Turizmi Değerlendirdi

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Vali Münir Karaloğlu, Antalya'daki tarihi mekanların dünyanın hiçbir yerinde olmadığını belirterek, "Bu kadar elimizde imkan var ama Antalya'da turizm otelle havaalanı arasında cereyan ediyor" dedi. Vali Münir Karaloğlu, Manavgat ve Side'de bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Devamını okuyun...

Antalya’da Dolu, Korkuteli'ni Vurdu!

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Antalya’nın Korkuteli İlçesi'nde dün öğleden sonra etkili olan yağmur ve dolu nedeniyle tarım alanları zarar gördü, 3 küçükbaş hayvan telef oldu. Korkuteli'de dün öğleden sonra başlaylan dolu ve yağmur sonrası ilçeye bağlı Küçükköy Ovası ile Beğiş Mahallesi'nde büyük zarar oluştu.

Devamını okuyun...

Antalya’da Jandarmadan Sahte Muayene Uyarısı!

Antalya’nın Korkuteli ilçesinde jandarmanın gerçekleştirdiği yol kontrolünde iki tana sahte muayenesi olan araç yakaladı. Edinilen bilgiye göre, Korkuteli İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Tim Komutanlığı ekipleri, rutin yol kontrollerinde iki tane sahte muayenesi olan araç yakaladı.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun