Menu
RSS

Antalya Gazipaşa’da Müzik Eşliğinde Akdeniz

Antalya Gazipaşa’da Müzik Eşliğinde Akdeniz

Akdeniz sahilleri ünlü sanatçıların akınına uğruyor. Onlardan biri de ünlü sanatçı Mehmet Erdem. Erdem son albüm çalışmasındaki “Sensiz Ben Olamam” isimli şarkısının çekimleri için Gazipaşa’nın Koru Sahili’ni seçti. FARKLI ses tonu ve yorumuyla büyük bir dinleyici kitlesine sahip olan

ünlü şarkıcı Mehmet Erdem’in son albümü ‘Neden Böyleyiz’in üçüncü video klibi, Gazipaşa’nın Aytap bölgesinde ve Koru Sahili’nde çekildi.

Sözleri ve müziği Erdem Ergün’e, düzenlemesi Alper Atakan’a ait olan ‘Sensiz Ben Olamam’ şarkısının klibinde, Mehmet Erdem arkasına Gazipaşa’nın dağlar ve Akdeniz’i kesiştiren doğal güzelliğini aldı.

DOĞAL HAVUZLAR VE ANTİK KENTTE

Gazipaşa’da düzenlenen Çekirdeksiz Nar Festivali’nde sahne aldıktan sonra tarih ve doğanın buluştuğu bölgede klip çekmeye karar veren Erdem, Koru Sahili’ndeki Doğal Havuzlar’da ve Aytap mevkiindeki İotape Antik Kenti’nde görüntülendi.

Yönetmenliğini İsa Yıldız ve Berkay Akbudak’ın, görüntü yönetmenliğini ise Emrah Özbilen’in üstlendiği klip, 20 kişilik ekip tarafından Gazipaşa’da 1,5 günde tamamlandı. ‘Sensiz Ben Olamam’ın video klibi tüm dijital müzik platformlarında yayına girdi.

yukarı çık
0
Paylaşım