Menu
RSS

Antalya’da Güzellerin Havuz Keyfi

Antalya’da Güzellerin Havuz Keyfi

Antalya’da bu yıl 17'ncisi düzenlenen 'Miss Mediterranean 2016 Güzellik Yarışması'nın finalistleri kamp çalışmalarından buldukları kısa aralarda havuzda serinliyor.

Kemer'e bağlı Göynük Mahallesi'ndeki bir otelde kamp yapan Miss Mediterranean 2016 Güzellik Yarışması'nın 12 finalisti, kampta yürüme, drama ve dans eğitimlerinden artan  zamanlarını sıcak hava ve aşırı nem dolayısıyla havuzda geçiriyor.

Yoğun çalışma temposunun yorgunluğu ve sıcağın etkilerinden kurtulmak için havuza giren güzeller, birbiriyle şakalaşıyor. Eğitmen Sinem Atıcı, "Kızlarımıza çalışma alanımızda yürüyüş, catwalk, drama eğitimleri verilmektedir. Bunun yanı sıra kızlara moral olsun diye, aktivitelerimiz bulunuyor" dedi.

Yarışmaya Antalya'dan katılan finalistlerden 20 yaşındaki Şevval Dirlik, şöyle dedi:

"Yeditepe Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde okuyorum. Günlerimiz çok yoğun olması dışında ayrıca çok eğlenceli ve gerçekten çok verimli geçiyor.

Geldiğim günle bugün arasında çok fazla fark görüyorum. Çok memnunum. Kazanırsam ilk olarak yarım bıraktığım tiyatro eğitimime profesyonel olarak devam etmek istiyorum.

Ondan sonra da okulumu bitirmek istiyorum. Modellikle ilgili burada bir başarıya ulaşırsam buna devam etmek istiyorum elbette profesyonel olarak."

yukarı çık
0
Paylaşım