Menu
RSS

Antalya'da 'En İyi Manken' Seçiliyor

Antalya'da 'En İyi Manken' Seçiliyor

Dünyanın en iyi mankeninin seçileceği Future Fashion Faces World 2016 finalistleri, Antalya'da kampa girdi. Limak Limra Otel'de 19 Kasım Cumartesi akşamı jüri karşısına çıkacak profesyonel mankenler, dünyanın en iyi mankeni unvanı için yarışacak.

20 ülkeden 40 finalistin katıldığı yarışmanın Türkiye temsilcisi Emy Organizasyon ve Mankenlik Okulu sahibi Eda Meltem Yılmaz, kendi yetiştirdiği Görkem Varol ve Asya Demir'in ülkemizi temsil edeceğini söyledi.

Bir hafta sürecek kampın ilk günü düzenlenen değerlendirme podyum şovunda mankenler, ülkelerinin geleneksel kostümleriyle yürüdü. Rengarenk elbiseler içinde görsel şölen sunan mankenler, jüriden tam not aldı. Final günündeki değerlendirme ile birleştirilecek puanlar, Future Fashion Faces World 2016 kral ve kraliçesini belirlemekte rol oynayacak.

Gecenin finalinde kol kola girerek yürüyen modeller, evrensel birlik ve dünyaya barış mesajı verdi. Türk mankenler ise yeniçeri ve Osmanlı motiflerinin ön plana çıktığı kostümlerle podyuma çıktı.

Yarışmanın organizasyon komitesi başkanı Svetlana Shopova, yarışmayı ikinci kez Türkiye'de düzenlediklerini söyledi. Shopova, "Türkler çok misafirperver. Katılımcılarımız Türkiye'yi, özellikle Antalya'yı çok seviyor. Önümüzdeki yıllardaki yarışmaları da Antalya'da düzenlemeyi planlıyoruz. Kamp süresince bölgenin tarihi ve doğal güzelliklerini de gezip görme imkanı yakalayacağız" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım