Menu
RSS

Adriana Lima Antalya'ya Geldi

Adriana Lima Antalya'ya Geldi

Antalya’da yarın akşam düzenlenecek Dosso Dossi Fashion Show açılış defilesinde baş manken olarak podyuma çıkacak top model Adriana Lima, Antalya'ya geldi. Dosso Dossi Fashion Show yöneticileri tarafından Antalya Havalimanı CIP çıkışında karşılanan Adriana Lima, güzelliğiyle olduğu kadar sempatik tavırlarıyla dikkat çekti.

New York'tan İstanbul aktarmalı Antalya'ya gelen Adriana Lima, çiçeklerle karşılandı. Kırmızı spor elbise giyen Lima, siyah şapka ve gözlüğüyle göze çarptı.

"Merhaba arkadaşlar" diyerek gazetecileri selamlayan Lima, "Tekrar burada olmaktan dolayı mutluyum" diyerek el salladı. Korumalar eşliğinde kendisini bekleyen araca binen Lima, kalacağı Rixos Premium Otel'in kral villalarına hareket etti.

Ünlü manken, yarın gece Dosso Dossi Fashion Show açılış defilesinde The Land of Legends'te kurulan podyumda, Isabeli Fontana, Izabel Goulart ve Ana Beatriz Barros gibi Victoria Secret's melekleri ile birlikte yürüyecek.

DİĞER MELEKLER DE GELDİ

Adriana Lima'nın baş manken olarak podyuma çıkacağı Dosso Dossi Fashion Show'da görevli diğer mankenler Izabel Goulart, Isabelı Fontana ve Miss Russian, 2003 Kraliçesi Viktoria Lupyreva akşam saatlerinde Antalya'ya geldi.

İstanbul'dan gelen uçak ile saat 19.10'da Antalya'ya ulaşan güzeller, havalimanında çiçekle karşılandı. Spor giyimleriyle dikkat çeken güzeller, kendilerini izleyenlere gülümseyip el sallayarak araçlarına bindi.

yukarı çık
0
Paylaşım